Quantcast
THE STREAM

Διαφήμιση για τον Greek Army έκανε ο πολέμαρχος Δένδιας την επέτειο του Πολύτεχνείου

Έξαλλο το μάχιμο ιντερνετικό Fan Club των Ελληνικών Στρατών


THE NEWSROOM · 17 Νοεμβρίου 2023

«Και γιατί να μην κάνουμε μια τοποθέτηση προϊόντος, δηλαδή;» ήταν λογικά η σκέψη του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Νίκου Δένδια για την 50η επέτειο του Πολυτεχνείου. Για όποιον γεννήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί, καλό θα είναι να ξέρει ότι η δικτατορία προέκυψε από ένα στρατιωτικό πραξικόπημα (των συνταγματαρχών), ότι η τότε Στρατονομία (η ΕΣΑ) είχε βασανίσει κόσμο και κοσμάκη, ότι η πύλη του Πολυτεχνείου έπεσε από ένα τανκ του στρατού και ότι γενικά δεν είναι ακριβώς το πιο ένδοξο σύνολο γεγονότων στην ιστορία του Ελληνικού Στρατού.

Οπότε, ο πονηρός Δένδιας αποφάσισε να κάνει μια αντιπαραβολή αυτών των σκηνικών με πιο σύγχρονα, όπου ο Στρατός κάνει και μια χρήσιμη δουλειά, σαν αυτές που έκανε στη Θεσσαλία μετά τις πλημμύρες:


Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε είναι το είδος του κραξίματος που θα φάει. Αντί να φάει πέσιμο από αριστερούς που θα μπορούσαν να τον κατηγορήσουν για τη χωρίς καμία τακτ διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε, έφαγε πέσιμο από δεξιούς που apparently δεν αντέχουν ότι ξαθάβονται αυτές οι περασμένες αλλά όχι ιδιαίτερα ξεχασμένες κακές στιγμούλες και θα μελαγχολήσουν τα στρατά μας.

Αυτή ήταν η παρέλαση των οργισμένων Ελλήνων του Twitter:








Best of internet