Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Ψύχραιμος πελάτης μαχαίρωσε μάγειρα για μια μερίδα κοντοσούβλι

Μάλλον έχασε τα λογικά του από το πολύ κοντοσούβλι


THE NEWSROOM · 5 Μαρτίου 2024

Μενεμένη στιγμή; Θεσσαλονίκη στιγμή; Πιο γενικά, Ελλάδα στιγμή; Όπως και να’χει, μιλάμε για το δράμα που έζησε ένας 65χρονος μάγειρας το απόγευμα της Κυριακής 03/03, ο οποίος μαχαιρώθηκε από πελάτη του για μια μερίδα κοντοσούβλι. To περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 το απόγευμα και κατέληξε με τον μάγειρα να διακομίζεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με τον 65χρονο, όλα ξεκίνησαν όταν ο delulu (και σουρωμένος) πελάτης τον κατηγόρησε ότι του σέρβιρε μπαγιάτικο κοντοσούβλι. Πιο συγκεκριμένα, σηκώθηκε από την καρέκλα του και άρχισε να τον βρίζει:

«Έρχεται ένας πελάτης, ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει ‘’θέλω ένα κεφαλοτύρι, μία πατάτα και ένα κοντοσούβλι χοιρινό’’. Όπως τα πάω αυτά και τα σερβίρω μου λέει ‘’το κοντοσούβλι σημερινό είναι; Γιατί δεν το βλέπω’’. Επιμένω ‘’είναι φρέσκο’’, διότι εγώ δεν σερβίρω τέτοια πράγματα, με την γαρνιτούρα με τα πάντα. Στρώνω κιόλας, τα σερβίρω, του λέμε ‘’καλή όρεξη’’. Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μάνα μου. ‘’Μην μου λες ψέματα’’.»

Μου λέει ‘’είχαν παλιό, δεν είναι σημερινό’’. ‘’Φίλε δεν σερβίρω χθεσινό’’ είπα. Μου το δίνει το πιάτο, το ακυρώνω αυτό, τρώει πατάτες, τρώει και το κεφαλοτύρι, και λέω ‘’κοίταξε να δεις, την μάνα μου δεν μπορείς να την βρίζεις, να σταματήσουν λίγο αυτά τα πράγματα γιατί είμαι 65 ετών και εσύ είσαι 53 με 55, να σέβεσαι. Εδώ είναι μαγαζί και δεν θέλω να με προσβάλλεις γιατί σε ακούν και άλλοι.’’»

Κάπου εκεί ο πελάτης τερμάτισε, οπότε άρπαξε ένα πιρούνι και του επιτέθηκε. Όταν παρευρισκόμενοι πήγαν να του πιάσουν το χέρι, ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι και κάρφωσε τον 65χρονο στην κοιλιακή χώρα.

«Σηκώνεται αυτός, παίρνει το πιρούνι και σηκώνεται να μου καρφώσει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το χέρι. Με το άλλο χέρι, το δεξί, πιάνει το μαχαίρι και χτυπάει την κοιλιά, δεξιά.»

Μετά το μαχαίρωμα και πάνω στην αναμπουμπούλα ο δράστης πήρε το μηχανάκι του κι εξαφανίστηκε. Το Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης, το οποίο έχει αναλάβει την έρευνα, φαίνεται ότι τον έχει ταυτοποιήσει αλλά όχι εντοπίσει. Το καλό είναι ότι μετά την επέμβαση, οι γιατροί εκτιμούν ότι ο μάγειρας βρέθηκε εκτός κινδύνου.

Κανονικά το δικαστήριο θα πρέπει να τον τιμωρήσει με 3 χρόνια υποχρεωτικά vegan διατροφή.

Best of internet