Quantcast
THE STREAM

Streaming από την προφυλάκιση θα κάνει ο Hayate από σήμερα

Στείλτε κάνα πεντάμπαλο να πάρει τσιγάρα


THE NEWSROOM · 12 Φεβρουαρίου 2024

Δεν φαίνεται να έπεισε τελικά η δίωρη απολογία του Hayate. Παρότι δήλωσε ότι έχει μετανιώσει και καταλάβει το λάθος του, ο 35χρονος YouTuber κρίθηκε προφυλακιστέος, η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας συμφώνησαν να προφυλακιστεί. Ο Hayate υποστήριξε επίσης ότι η παραγωγή και προβολή βίντεο με εξευτελισμό ΑμεΑ έχει σταματήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο streamer συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου περί εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω αναπηρίας. Ο ίδιος φαίνεται ότι υποστήριξε ότι γνώριζε την αναπηρία τους, αλλά δε θεωρούσε ότι έχουν το ακαταλόγιστο. Επίσης, φαίνεται να δήλωσε ότι θεωρούσε την κατάσταση win win, διότι τα εν λόγω ΑμεΑ άτομα κέρδιζαν λεφτά και δημοσιότητα από τις δοκιμασίες τους.

Επίσης, η πλευρά του 35χρονου φέρεται ότι έφερε ως μάρτυρες υπεράσπισης δύο άτομα που συμμετείχαν στα stream, χωρίς να είναι οι ίδιοι ΑμεΑ. Ακόμη, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θέλησαν να καταθέσουν και ΑμεΑ θύματα του YouTuber. Τα τελευταία απορρίφθηκαν από την δικαστική λειτουργό, διότι για να καταθέσουν χρειάζεται ψυχολόγος.

Πηγές: 1, 2

 

Best of internet