Quantcast

Ψημένος που οι ολυμπιακοί τον αποκαλούν ΘΗΡΙΟ εμφανίστηκε ο Μόουζες Ράιτ

Δεν έχουν και άδικο

THE NEWSROOM

16 Φεβρουαρίου 2024

Όταν ο Μόουζες Ράιτ ήρθε στον Ολυμπιακό ως έκτακτη λύση ανάγκης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μιλουτίνοφ, δεν ήμασταν λίγοι εκείνοι που τον είπαμε «ψηλό από το Temu». Ο Αμερικάνος σέντερ ωστόσο έδειξε με το καλημέρα ότι μόνο τέτοιος δεν είναι. Η παρουσία του στο ρόστερ έκλεισε μια τρύπα που τότε φαινόταν ότι απλά δεν κλείνει. Μετά και την επιστροφή του Φαλ, μπορεί να πει κανείς ότι η απουσία του Σέρβου οριακά δεν φαίνεται.

Όπως είναι λογικό, οι φίλοι του Ολυμπιακού λάτρεψαν αυτόν τον Αμερικάνο που ήρθε από αυτή την τούρκικη ομάδα με το απίστευτο όνομα και ανάμεσα σε άλλα πιο dirty παρατσούκλια, τον αποκαλεί και θηρίο. Ο ίδιος (σε συνέντευξη που έδωσε ενόψει του Final 8) δήλωσε αρκετά ψημένος με αυτό το προσωνύμιο. Πιο αναλυτικά:

«Είμαι σίγουρα κι εγώ ενθουσιασμένος με το πώς παίζω. Χαίρομαι που είναι και οι οπαδοί ενθουσιασμένοι με αυτό, γιατί έρχονται και άλλοι αγώνες. Όλοι (οι φίλοι του Ολυμπιακού) με αποκαλούν θηρίο για να μου δίνουν κίνητρο και ότι είναι χαρούμενοι που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να μας υποστηρίξουν οι οπαδοί μας, ώστε να μας βοηθήσουν να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για το Κύπελλο Ελλάδας».

Best of internet