Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μετριοπαθής 59χρονος που δήλωνε εθνικός εισαγγελέας

Και πόζαρε με γκάνια και απειλούσε κόσμο


THE NEWSROOM · 8 Φεβρουαρίου 2024

Το πολύ Facebook κάνει κακό αγαπητές φίλες και φίλοι, αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεστε. Αυτό διαπίστωσε (εικάζουμε ότι το διαπίστωσε, τουλάχιστον) ένας 59χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος στα (δημόσια) post του δήλωνε στρατιωτικός και «εθνικός εισαγγελέας». Οι διαβασμένοι μπορεί να καταλάβατε ότι αυτού του είδους η πετριά συνδέεται με ομάδες τύπου «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» (ένας από αυτούς είχε συλληφθεί για την βόμβα στην Στοά της Αχαρνών). Επίσης, ο κύριος αυτός πόζαρε με και δήλωνε ότι κατείχε γκάνια.

Κάποια στιγμή, τα ποστς υπέπεσαν στην αντίληψη της ΕΛΑΣ, οπότε ο 59χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Μετά από έρευνα, βρέθηκε ότι ο εθνικός εισαγγελέας είχε βγάλει και ξύλινη σφραγίδα για το αξίωμά του, η οποία έγραφε «β’ προέδρου εθνικός εισαγγελέας».

Επίσης, βρέθηκε μετά από έρευνα στο σπίτι του ότι έχει βγάλει άδεια για καραμπίνα, την οποία προβλέπεται να χάσει με τον προβλεπόμενο τρόπο. Μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας, ο 59χρονος παρεπέμφθηκε να συλληφθεί με το αυτόφωτο για αντιποίηση αρχής και διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων. Αυτό είναι το υπέροχο ποστ – διάγγελμα, για την ιστορία:

Και εδώ το photoshooting με τις καραμπίνες:

Εντέλει, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή 500 ευρώ, με 3ετή αναστολή για τα αδικήματα που αναφέρθηκαν. Στη συνέχεια άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Ας παίξει κανένα τάβλι και ας αφήσει τα social στην ηλικία του.

Πηγές: 1, 2

Best of internet