Quantcast
THE STREAM

«ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ» δήλωσε ο αγροτοσυνδικαλιστής Κανάκης για Κασσελάκη και τρακτέρ

Μίλησε η φωνή του αγροτικού κόσμου


THE NEWSROOM · 6 Φεβρουαρίου 2024

Η μια κριντζιά φέρνει την άλλη: Είναι νόμος, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε να κάνει τον κολλητό των αγροτών στην βόρεια Ελλάδα και ανέβηκε σε ένα τρακτέρ σαν 8χρονος αρχηγός Κόμματος. Αυτό ήταν αρκετό για να βγάλει ανακοίνωση η ΝΔ – εδώ που φτάσαμε γιατί να μη γραφτούν τρεις παράγραφοι για τον Κασσελάκη και το τρακτέρ του;

«Μιμούμενος τον προκάτοχό του στα φθηνά επικοινωνιακά σόου, ο κ. Κασσελάκης ανέβηκε και αυτός σήμερα σε ένα τρακτέρ – μια ιστορία που επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα.»

Όμως η φάση κορυφώθηκε εναι όταν ο δικαστής Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να κάνει πειθαρχικό έλεγχο στον Κασσελάκη για το σόου του. Εκεί που κάπου ήρθε η γλυκιά στιγμή που αποφάσισε να βάλει τη φράση «Άσε μας κουκλίτσα μου» στο στόμα του φανταστικού αγρότη. Τώρα για ομοφοβικά και τέτοια μην πείτε, έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για κάτι η Αρβύλα;

«Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… κι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται με αυτόν τον τρόπο.

Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: “κάνε μας τη χάρη, άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη“. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;», τόνισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού.»

ΣΙΓΑ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΝΑΚΗ 70ΧΡΟΝΕ ΠΑΤΑΤΟΦΥΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, θα έλεγε κατά τη γνώμη μας κάποιος άλλος αγρότης!

 

Best of internet