Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, υπάρχουν κοσμήματα από μητρικό γάλα αν κάτι τέτοιο χρειάζεστε

Για κάθε μανούλα του Facebook που σέβεται τον εαυτό της


THE NEWSROOM · 11 Απριλίου 2024

Γιατί αργήσαμε τόσο πολύ να μάθουμε ότι υπάρχουν κοσμήματα που φτιάχνονται από μητρικό γάλα; Θα μας πείτε, κακό είναι που αργήσατε να το μάθετε; Δε θα ήταν ακόμα καλύτερο να μην το είχατε μάθει ποτέ; Τέλος πάντων, έτσι πάνε αυτά. Τώρα το ξέρετε και δε μπορείτε να το ξεμάθετε.

Το κόνσεπτ των συγκεκριμένων κοσμημάτων είναι ότι οι μανούλες (του Facebook) μπορούν να έχουν ένα αναμνηστικό από τη γέννα και τον θηλασμό που ακολουθεί. Δε θα κρίνουμε (οκ θα κρίνουμε λίγο μας φαίνεται κάπως περίεργο), απλά θα παραθέσουμε το τι παίζει με τη διαδικασία όπως την κάνει ένα εργαστήριο της Θεσσαλονίκης:

«Για τη δημιουργία των κοσμημάτων χρησιμοποιείται εποξική ρητίνη και το γάλα της κάθε μανούλας που θέλει να κρατήσει ένα ενθύμιο από το ταξίδι του θηλασμού και τη βρεφική ηλικία του παιδιού της. Η κάθε μανούλα, μας στέλνει με ένα δεματάκι 2-3ml από το γάλα της. Εμείς το επεξεργαζόμαστε, το αφυδατώνουμε, αφαιρούμε από μέσα τη λιπαρότητα του γάλακτος και τοποθετούμε το μείγμα στο κόσμημα που έχει προηγουμένως διαλέξει. Κατά την αποστολή, το μητρικό γάλα μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε μπουκαλάκι, βαζάκι ή σακουλάκι κατάψυξης.»

@mariamita_resinartist #kosmimaapomitrikogala #breastmilkjewellry #anamnistikokosmima #dnaart #mommy #newborn #mamades #θηλαζω #thilazo #breastmilktok #goneis #mama #kosmima ♬ Aesthetic – Tollan Kim


Κι εδώ μπορείτε να δείτε τι κάνει ένα εργαστήριο της Αθήνας:


Δε θα πούμε κάτι άλλο, καλή συνέχεια με τη νέα αυτή γνώση στη ζωή σας.

Best of internet