Quantcast
THE STREAM

Όλα τα οργισμένα ελληνικά tweets για τον bisexual Μεγαλέξανδρο του Netflix

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ


THE NEWSROOM · 2 Φεβρουαρίου 2024

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να ταράξει τα ήρεμα ιντερνετικά νερά της χώρας όσο ένα ντοκιμαντέρ που να λέει ότι ο Μεγαλέκος μας γούσταρε και  άντρες, και πιο συγκεκριμένα τον κατά άλλους απλά κολλητό του, τον Ηφαιστίωνα. Αυτό ακριβώς κάνει ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix και γι’αυτό το ευχαριστούμε: Το ντοκιμαντέρ «Alexander: The Making of a God» παρουσιάζει μια εκδοχή για τη σεξουαλικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που (να τα λέμε), κατάφερε να ενοχλήσει μέχρι και ξένους:

Προφανώς, η ιδέα είναι ότι ο μεγάλος αρχαίος Μακεδόνας γαμίκος πρέπει να ήταν 100% στρέιτ όπως όλοι οι “σωστοί άνδρες” στις μέρες μας. Η αλήθεια ότι α) υπάρχουν αρκετές πηγές για να σας κάνουν τουλάχιστον σκεπτικιστές για αυτόν τον ισχυρισμό και β) ότι στην Αρχαία Ελλάδα είχαν μια πολύ διαφορετική αντίληψη για τη σεξουαλικότητα από τη σημερινή αλλά εμείς δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά των ιστορικών. Εμείς είμαστε εδώ για να μαζέψουμε οργισμένα ελληνικά tweets.

Γιατί όπως καταλάβατε, το πατριωτικό ελληνικό Twitter ετοιμάζει εκστρατεία προς τα κεντρικά του Netflix για να τους τιμωρήσει για το ντοκιμαντέρ τους:

Βέβαια, το πιο σημαντικό σχόλιο είναι αυτό:

Best of internet