Quantcast
THE STREAM

Μπαλάσκας για κάγκουρα αστυνομικό: «Σιγά τα ωά, μια ΜΙΚΡΟΣΟΥΖΑ έκανε»

Μικροποσότητα σούζας βρέθηκε πάνω στον Μήτρογλου της ΕΛΑΣ


THE NEWSROOM · 8 Ιανουαρίου 2024

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα μπατσοπεριστατικά της περασμένης χρονιάς κλήθηκε να αναλύσει ο γνωστός για τις αποστασιοποιημένες σε θέματα Αστυνομίας αναλύσεις του Σταύρος Μπαλάσκας. Αναφερόμαστε φυσικά στην σούζα που είχε ρίξει ένας τίμιος κάγκουρας αστυνομικός σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες μέρες του 2023:

Ποιος θα πει μια αντικειμενική γνώμη για το θέμα; Μα φυσικά, ένας συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ (ο Μπαλάσκας) και μια δικηγόρος αστυνομικών (η Εβίτα Βαρελά). Αυτούς έφεραν στο MEGA για να μιλήσουν για τον Θεσσαλονικιό Ghost Rider. Το ενδιαφέρον σε αυτά που είπαν ήταν η λέξη «μικροσούζα» που χρησιμοποίησε ο Μπαλάσκας:

«Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού με μια σούζα, σιγά τα ωά. Έχει γίνει ΠΔΕ, ούτε καν ΕΔΕ.

Αν πάει σε ΕΔΕ, θα τιμωρηθεί ο αστυνομικός με 10 άντε 15 ευρώ, γι’ αυτήν την μικροσούζα, δεν είναι σούζα τεραστίων διαστάσεων. Είναι μια πειθαρχική παραβασούλα για μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού, που τιμωρείται με ένα μικρό πρόστιμο, σιγά τα ωά.

Είναι μια σούζα, αποτελεί για τον αστυνομικό εν ενεργεία πειθαρχική παράβαση, είναι απρέπεια επί της οδού εν ώρα υπηρεσίας, αν πάει σε ΕΔΕ θα τιμωρηθεί ως προβλέπεται. Τι παραπάνω;»

Ωραία είναι να ακούμε τους experts να μιλάνε, ανοίγουν οι ορίζοντές μας.

Best of internet