Quantcast
THE STREAM

Παγωτό με γεύση Πόκεμον είναι η τελευταία ρηξικέλευθη ιδέα από τη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη η Μέκκα των βλαμμένων γεύσεων


THE NEWSROOM · 22 Μαρτίου 2024

Τι σκατά γεύση μπορεί να έχει ένα Πόκεμον, πόσο μάλλον ένα παγωτό με γεύση Πόκεμον; Αυτή ήταν η πρώτη μας σκέψη όταν ακούσαμε για «παγωτά με γεύση Πόκεμον» στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που έτσι κι αλλιώς μας έχει χαρίσει μια σειρά από αξιομνημόνευτα αχρείαστες γεύσεις όπως τη μπουγάτσα με γύρο και το παγωτό μπουγάτσα.

Όπως καταλαβαίνετε, ούτε οι υπεύθυνοι του ζαχαροπλαστείου των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης έχουν φάει Πίκατσου στη σχάρα, οπότε χρειάστηκε να αυτοσχεδιάσουν για να μας πείσουν. Εντέλει το νόημα είναι ότι το παγωτό έχει κρυστάλλους ζάχαρης που σκάνε στο στόμα, οι οποίοι τους θύμισαν την Pokeball που σκάει στο έδαφος.

Όπως είπε η κόρη του ιδιοκτήτη, Κατερίνα Δημητρακά:

«Θέλαμε εδώ και καιρό να βγάλουμε κάτι παιδικό και σκεφτήκαμε έτσι κάτι παιχνιδιάρικο. Το παγωτό Pokémon έχει κρυστάλλους ζάχαρης, οι οποίοι σκάνε στο στόμα. Σκεφτήκαμε ότι αυτό μοιάζει με την pokeball η οποία σκάει στο έδαφος και βγαίνει το Pokémon. Κάπως έτσι ήταν η φιλοσοφία πίσω από το παγωτό και το ταιριάξαμε.

Αρέσει στον κόσμο γιατί έχει και τα παιχνίδια πάνω και θέλουν να το δοκιμάσουν. Άρεσε πολύ και στα παιδιά που το δοκίμασαν, ακριβώς γιατί έχει τους κρυστάλλους που σκάνε στο στόμα. Οι μεγάλοι το βλέπουν νοσταλγικά γιατί το Pokémon είναι παλιό, οπότε το παίρνουν και για αυτό το λόγο. Πηγαίνει καλά μέχρι τώρα.»

Οκ τώρα μπορούμε να περιμένουμε μπουγάτσα με γεύση Μαρίνα Σάττι ή κάτι τέτοιο.

Best of internet