Quantcast
THE STREAM

Καταστατικό για Παλαιοχριστιανικό κόμμα γράφει ο μαλλιάς Βελόπουλος από τη σπηλιά του

Ελλάδα είσαι έτοιμη για Παλαιοχριστιανική Λύση;


THE NEWSROOM · 15 Μαΐου 2024

Όλο και πιο κοντά στο life goal να δούμε Παλαιοχριστιανισμό στη Βουλή ερχόμαστε αγαπητές φίλες και φίλοι. Σκαπανέας στην προσπάθεια αυτή είναι εννοείται ο φυσικός ηγέτης των Παλαιοχριστιανών της Ελλάδας Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι έχει κάνει και μια θητεία στη Χρυσή Αυγή (μέχρι που τις μάζεψε).

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε το εξής:

«To κόμμα μάλλον στις εθνικές εκλογές θα κατέβει γιατί δεν τις προλαβαίνουμε τις ευρωεκλογές ούτως ή άλλως. Κάναμε έλεγχο στον Άρειο Πάγο, δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα του, φτιάχνουμε το καταστατικό του, δε βιαζόμαστε σιγά σιγά να γίνουν σταθερά βήματα ώστε να είναι και σίγουρα βήματα.»

Όταν δε τον ρώτησαν αν το κόμμα θα έχει σχέση με την Εκκλησία ή τον ελληνισμό, ο 45χρονος είπε ότι το κόμμα θα έχει σχέση με τον ρεαλισμό. Μη νομίζετε ότι ο τύπος δεν είναι πονηρούλης:

«Στην σπηλιά που ζω όλο και κάτι μαθαίνω από ότι γίνεται στον κόσμο. Σίγουρα χρειάζεται αλλαγή ο τόπος στο πολιτικό σκηνικό.»

Επίσης, αρνήθηκε πολύ ευγενικά να σχολιάσει τον πατέρα Κλεομένη. Μίλησε πάντως για άρτο και θεάματα αλλά και για λιθοβολισμό κολονών της ΔΕΗ από τον αγαπημένο μας underground παπά, οπότε μπορείτε να μας εμπιστευτείτε λίγο παραπάνω σε αυτό που σας είπαμε πριν.

Ο τύπος είναι πονηρός, άνετα θα τον στρατολογούσε ο Βελόπουλας αν δεν ήταν αιρετικός.

Best of internet