Quantcast
THE STREAM

Κούλογλου: «Ο Κασσελάκης είναι το πολύ για πρόεδρος 15μελούς σε γυμνάσιο»

Άντε και σε λύκειο, σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή


THE NEWSROOM · 24 Νοεμβρίου 2023

Απολαυστικά συνεχίζει να διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ακόμα κι αν δεν απομείνει τίποτε από το κόμμα, θα μείνουν σίγουρα κάποιες καυτές ατάκες. Όπως αυτή που κέρασε σήμερα το πρωί ο πρόσφατα αποχωρήσας από τον ΣΥΡΙΖΑ ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

Όπως είπε μιλώντας στο Action24 ο Σ. Κούλογλου, ο Κασσελάκης κάνει μόνο για κάνα 15μελές:

«Αν έχετε δει τον κύριο Κασσελάκη, ρίξτε μια ματιά στην παρουσία του στην εκδήλωση για το βιβλίο που έγραψε ο Ξενοφών Κοντιάδης. Το πολιτικό επίπεδο, είναι σαν πρόεδρος 15μελούς σε λύκειο ή γυμνάσιο, αυτό είναι το επίπεδο.»

Την ίδια στιγμή, ο αχάμπαρος Κασσελάκης βρήκε την ενέργεια όχι απλά να κάνει ένα διάγγελμα (μέσω Twitter), αλλά να την πει και στην Αχτσιόγλου μέσα σε αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίμαχο σημείο ξεκινάει με τη φράση «με το χέρι στην καρδιά»:

«Με το χέρι στην καρδιά, αν είχε έρθει προεκλογικά η Έφη Αχτσιόγλου και μου είχε πει “αυτή η καρέκλα είναι το όνειρό της ομάδας μου, ή βγαίνω πρόεδρος ή φεύγω“, θα είχα κάνει πίσω. Θα είχα αποσύρει την υποψηφιότητά μου για χάρη της ενότητας. Εξάλλου ήμουν εκείνος που είχε δεσμευτεί ότι θα έμενε στον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτήτως αποτελέσματος.»

Ενώ περιλαμβάνει επίσης και το εξής απίθανο και ιδιαίτερο ενεργειακό απόσπασμα:

«Oι βουλευτές που έφυγαν χθες δεν είναι εκλεγμένοι με κάποιο προσωπικό τους ψηφοδέλτιο. Είναι βουλευτές που εκλέχτηκαν επειδή, σε πολύ δύσκολες στιγμές, ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα.

Προσωπικά, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι έκανα τα πάντα. Είπα από την πρώτη νύχτα της εκλογής μου ότι ο δεύτερος είναι πρώτος. Πρότεινα σημαντικές θέσεις και αξιώματα, επανειλημμένα.

Ήταν αφόρτιστοι για την ενότητα. Ήταν φορτισμένοι για τη διάσπαση.»

Μη διαλυθείτε ακόμη πλιζ, έχετε να δώσετε πολύ content μέχρι τότε.

Best of internet