Quantcast
ADVERTORIALS

Keep it real: Η τέχνη του να ζεις συνειδητά (είναι για το καλό σου!)

“YOU. MADE BY YOU”. Βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους


LUBEN CREW · 4 Οκτωβρίου 2023

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η κοινωνία και ο κόσμος ολόκληρος περνάει μια φάση γενικευμένου επαναπροσδιορισμού. Κι αν είσαι στα 20s σου, καταλαβαίνεις πολύ καλά τι θα πει αυτό.

Είναι σημείο των καιρών να αμφισβητείς τα κοινωνικά στερεότυπα και μαζί με αυτά να νιώθεις διχασμένος ανάμεσα στα θέλω σου και τα πρέπει που σου «φοράνε» οικογένεια, φίλοι, κοινωνία. Μέσα σε όλα τα διλήμματα και τις ερωτήσεις, δύσκολα αναγνωρίζεις και αποδέχεσαι για τι πραγματικά χτυπάει η καρδιά σου. Όμως, κανείς δεν μπορεί να σου πει ποια είναι τα όνειρά σου και αν μπορείς να τα πετύχεις. Αυτό είναι ξεκάθαρα στο δικό σου χέρι.

Εδώ έρχεται το WHAT’S UP που σε  παρακινεί να ζεις με το βλέμμα σου στραμμένο στο αύριο. Πώς; Με το “YOU. MADE BY YOU”, ένα βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης, με στόχο να σε οδηγήσει σε ένα ταξίδι ενδυνάμωσης, ανεξάρτητα από το τι έχεις σπουδάσει, τι δουλειά κάνεις και ποια είναι η κοινωνική σου κατάσταση.

Το “YOU. MADE BY YOU” είναι δωρεάν για όλους. Αν είσαι 18-29 ετών και νιώθεις την ανάγκη να ανακαλύψεις τα θέλω σου και να βρεις τη δύναμη για να τα πετύχεις, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για σένα.

Μέσα από ένα ανατρεπτικό τραγούδι και ένα εντυπωσιακό videoclip που έχουν κάνει αίσθηση τις τελευταίες ημέρες, το WHAT’S UP επιλέγει έναν διαφορετικό τρόπο να μεταφέρει αυτό το μήνυμα ενδυνάμωσης και κινητοποίησης των νέων. Σε συνεργασία με τον αγαπημένο hip hoper Bloody Hawk, το νέο βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης “YOU.MADE BY YOU” φέρνει στο επίκεντρο αυτά που προβληματίζουν τους νέους σήμερα. Με όχημα το τραγούδι «Τον κόσμο γυρίζω» που σε ανεβάζει, σε εμψυχώνει και σε κάνει να πιστέψεις ότι μπορείς να γυρίσεις και εσύ τον κόσμο σου προς το καλύτερο φτάνει να το θέλεις. Και αυτός είναι ο βασικός στόχος του προγράμματος, να βοηθήσει τους νέους να ανακαλύψουν τα θέλω τους και να βρουν τη δύναμη μέσα τους για να τα πετύχουν.

Κι αφού έπιασες το κλίμα, πάμε στα πιο πρακτικά. Το “YOU. MADE BY YOU” εστιάζει σε 3 θεματικές ενότητες. Μέσα από αυτές, θα γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, θα δεις πώς μπορείς να συνδεθείς με τους γύρω σου και θα μάθεις πώς μπορείς να αφήσεις το δικό σου αποτύπωμα εκεί έξω.

Η πρώτη φάση του προγράμματος είναι ένα διήμερο online σεμινάριο συνολικής διάρκειας 12 ωρών (20-21 Οκτωβρίου), με ομιλητές καταξιωμένους ανθρώπους από τον ακαδημαϊκό και καλλιτεχνικό χώρο. Μεταξύ αυτών οι Bloody Hawk, Good Job Nicky, Άγγελος Πεντάρης, Νάντια Κοντογεώργη, Τάκης Προεστάκης (ιδρυτής του καταφυγίου ζώων Takis Shelter), Αθηνά Αλεξιάδου & Μαριλένα Βαϊνανίδη (“Think Pig”), Αφροδίτη Καψαρίδη και Κυριακή Θεοδόση-Πολυμέρη (ψυχολόγοι), Μαρία Κακαβούλια και Ιωάννης Νικολάου (καθηγητές). Θα έχεις την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να αλληλεπιδράσεις με τους ομιλητές, να μοιραστείς προσωπικές σου εμπειρίες και να κάνεις ψυχογραφικές ασκήσεις και quiz. Συνολικά 1.000 άτομα θα παρακολουθήσουν αυτό το σεμινάριο. Στη δεύτερη φάση, όπου θα προχωρήσουν 100 από τους συμμετέχοντες της πρώτης, θα εμβαθύνεις στις θεματικές ενότητες του προγράμματος μέσα από 3 private sessions, διάρκειας 4 ωρών το καθένα (30-31 Οκτωβρίου, 6-7 και 13-14 Νοεμβρίου).

Μπες στο youmadebyyou.gr για να μάθεις περισσότερα και να κάνεις την αίτησή σου μέχρι τις 11 Οκτωβρίου. Βρες τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου, κυνήγησε τα όνειρά σου και κάνε τον κόσμο σου να γυρίσει!

Best of internet