Quantcast
THE STREAM

Κως: Αστυνομικός χτύπησε αστυνομικό με το αμάξι όταν έμαθε ότι θα το ψάξουν για drugs

Μπορεί να φοβόταν τα σκυλιά!


THE NEWSROOM · 24 Νοεμβρίου 2023

Έτοιμος για να παίξει σε μέτρια μπατσοταινία του Netflix είναι ένας 33χρονος αστυνομικός της ΕΛΑΣ, ο οποίος υπηρετεί σε τμήμα της Αθήνας. Η ΕΛΑΣ είχε εδώ και κάποιο διάστημα πληροφορίες ότι ντιλάρει συστηματικά κόκα στην Κω, όμως τα πραγματικά του προβλήματα ξεκίνησαν όταν άνδρες της Τροχαίας τον πέτυχαν να τρέχει στο νησί με μια μαύρη BMW.

Όταν τον σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο, βρήκαν ότι το αμάξι δεν ήταν ασφαλισμένο, οπότε τον πήγαν στο τμήμα για να του κόψουν κλήση. Εκεί που η κατάσταση ξέφυγε ήταν όταν οι άλλοι αστυνομικοί του είπαν ότι θα έρθει ειδικά εκπαιδευμένο αστυνομικό σκυλί που θα ψάξει το αμάξι για ναρκωτικά.

Με το που έμαθε ο 33χρονος ότι θα γίνει έλεγχος, μπήκε στο αμάξι και έβαλε μπροστά για να αποδράσει. Ένας συνάδελφός του προσπάθησε να τον σταματήσει μπαίνοντας μπροστά στη BMW, όμως ο 33χρονος έπεσε πάνω του και τον τραυμάτισε στην κνήμη του αριστερού ποδιού. Στη συνέχεια το έσκασε με επιτυχία κάνοντας όπισθεν και οδηγώντας σαν μανιακός.

Το τελευταίο update είναι ότι η BMW βρέθηκε σε πάρκινγκ του νησιού και κατασχέθηκε (εικάζουμε χωρίς να περιλαμβάνει πλέον κάτι ύποπτο), όμως ο 33χρονος αγνοείται ακόμη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων και επικίνδυνη οδήγηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και διαβιβάστηκε και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Θα μπορούσε να παίζει και σε trap βιντεοκλίπ πάντως εκτός από το να κάνει τον αστυνομικό, έχει πολλά ταλέντα.

 

 

Best of internet