Quantcast
THE STREAM

Πιρουέτα επιπέδου Ολυμπιακών έριξε ο Πορτοσάλτε για παραίτηση Μητσοτάκη

Τριπλό άξελ με τετραπλό τόλουπ από τον γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ


THE NEWSROOM · 8 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν άντεξε ο Άρης Πορτοσάλτε την υπερβολική δόση δημοσιότητας που προκάλεσε το χτεσινό του ξέσπασμα. Σε περίπτωση που δεν το είδατε, ο κοσμαγάπητος δημοσιογράφος έστησε (για τα δεδομένα του, οκ) κανονικό εκτελεστικό απόσπασμα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Από τα Τέμπη έως σήμερα έχουμε μία σειρά ζητημάτων, έσκασαν βλήματα σε μάχιμη μονάδα της αεροπορίας, δεν μάθαμε το πόρισμα γιατί είναι ζήτημα υψίστης ασφαλείας. Είχαμε την κάθοδο των Κροατών χούλιγκανς, υπάρχουν επίσης απάνθρωπα φαινόμενα με τη δολοφονία του άλλου οπαδού έξω από το γήπεδο στο Χαριλάου, έχουμε μία σειρά συμπεριφορών, και για αυτό το λόγο η πλειοψηφία της κοινωνίας έδωσε το 41% στους δύο θριάμβους του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς είπε “Μητσοτάκη, εσύ θα στρώσεις την κανονικότητα”.

Η κυβέρνηση ξαναβουτάει σε μία κατάσταση και τα έχει χαμένα. Κάποιος πρέπει να αναλάβει τη συγκρότηση του κράτους ξανά, δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης, να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας. Πρέπει να επαναφέρουμε τη λειτουργία με κανόνες και να πειθαρχήσουμε όλοι, θέλει πανστρατιά. Όλοι θυμόμαστε τον Μητσοτάκη του κορονοϊού, ο Μητσοτάκης του κορονοϊού αν δεν θέλει να είναι ο ίδιος δεν το ξέρω, να βρεθεί αυτός που θα αναλάβει

Βέβαια, από χτες μέχρι σήμερα υπήρξε άφθονος χρόνος ώστε ο απογοητευμένος δημοσιογράφος να ξαναβρεί την ψυχραιμία και να ακολουθήσει την καρδιά του. Έτσι, σήμερα επανήλθε με μια πολύ πιο γλυκιά διατύπωση – επεξήγηση, η οποία δεν έχει βέβαια καμία σχέση με τα όσα είπε χτες, αλλά δεν πειράζει:

«Χθες έγινε κάτι… Στον τόπο μας δυστυχώς, λέει ένας κάτι, οι υπόλοιποι λίγο διαβάζουν, ίσως δεν διαβάζουν. Α αφού τον είδαν ας γίνει αναπαραγωγή. Δεν είπα οτι πρέπει να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης. Είπα οτι αν αυτή την εποχή ο Πρωθυπουργός έχει αλλού στραμμένη την προσοχή του, το βλέπουμε, υπάρχουν διπλωματικά θέματα, διεθνή κτλ, οχι να παραιτηθεί και να έρθει κάποιος άλλος.

Να ανατεθεί σε κάποιον η δουλειά γιατί εδώ σε επίπεδο διοίκησης θέλει έναν συντονισμό. Έγραψε κάποιος μία μπαλαφάρα ξεκίνησε η αναπαραγωγή της μπαλαφάρα», ενώ όταν του επισημάνθηκε πως ακόμα και αν το έλεγε δεν θα ήταν κακό, συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να με ερμηνεύει κανείς. Δεν χρειάζομαι βοηθό.»

Όλα καλά, δε θα καταρρεύσουν όλα πια σε αυτή τη χώρα.

Best of internet