Quantcast
THE STREAM

Ντου σε Θανάση Παπακωνσταντίνου και έντεχνους «γιατί είναι φασίστες» έκανε ο BD Foxmoor

Ο αντιφασιστικός αγώνας περνάει από τους έντεχνους


THE NEWSROOM · 6 Νοεμβρίου 2023

Τη δόξα των Light – Μικρούτσικου φαίνεται ότι ζήλεψε ο BD Foxmoor, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο δικαιωματικός νικητής του Νόμπελ Λογοτεχνίας για το 2023 (σύμφωνα με τον ίδιο) αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του δημόσιο ξεκατίνιασμα με τους σκυλογιούς που λέγονται έντεχνοι. Μιλώντας στο έγκριτο portal των γραμμάτων και των τεχνών που λέγεται ΣΚΑΪ, ο Μιχάλης Μυτακίδης είπε τα εξής:

«Είναι μια φατριά ανθρώπων με ίδια λογική, έχουν ίδιες ρίζες, ίδιες πηγές, ίδιους χρηματοδότες. Αυτό εμένα μου κάνει σαν τους φασίστες του Μαρινέττι, όλα τα χαρακτηριστικά, ας φαίνονται προοδευτικοί. Δεν μπορεί να παίρνεις 30 χρόνια δημόσια έργα και να το παίζεις επαναστάτης και ο κόσμος, που είναι από κάτω, να τραγουδάει καλύτερα από εσένα. Θα φάνε όποιον δεν ανήκει στη φατριά τους.»

Μάλιστα, αποφάσισε να την πέσει συγκεκριμένα στον Θανάση Παπακωνσταντίνου:

«Τραγουδάει τα τραγούδια του, δεν τα ερμηνεύει. Τα μουρμουράει; Γουστάρει να τα λένε άλλοι; Θα καταλάβουμε ποτέ; Πόσα χρόνια θα μας πάρει; […] Πώς τολμάνε και βγαίνουν έξω και τραγουδάνε;»

Όμως όπως είπαμε, η φασούλα που έχει φτιάξει ο Light με τον Μικρούτσικο είναι φανερό ότι έχει σαγηνεύσει τον BD Foxmoor. Έτσι, ο Active Member ο ίδιος αποφάσισε να την απαντήσει και προσωπικά στον Light, μήπως και τον πείσει να αφήσει τον Μικρούτσικο για να συνεργαστούν οι δυο τους σε κάποιο δημόσιο ξεκατίνιασμα. Υπενθυμίζουμε ότι η μπηχτή του τράπερ ήταν ότι δεν ακούει Active Member γιατί «δεν έχει ψυχολογικά» και γιατί «δεν είναι προβληματικός».

«Αν εμείς απευθυνόμασταν σε αυτούς που έχουν ψυχολογικά προβλήματα, θα ήμασταν το πιο εμπορικό γκρουπ στην Ελλάδα. […] Μπορεί ο Light να έρθει εδώ να του μάθω μερικά πράγματα να μην εκτίθεται.»






Best of internet