Quantcast
THE STREAM

Η ανάλυση του Πορτοσάλτε για τον κουβά του Μπακογιάννη είναι ό,τι καλύτερο θα διαβάσετε σήμερα

Και δεν περιμέναμε ότι θα το πούμε ποτέ, αλλά το εννοούμε σοβαρά


THE NEWSROOM · 17 Οκτωβρίου 2023

Όπως λέει, το γνωμικό, ακόμα κι ένα χαλασμένο ρολόι δείχνει σωστά την ώρα δύο φορές τη μέρα. Έτσι, ακόμη κι ο Άρης Πορτοσάλτε μπόρεσε να μας προσφέρει ένα συναρπαστικό bit ενημέρωσης μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (17/10).

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε την άποψη του για την ήττα του Μπακογιάννη. Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι το στραπάτσο προήλθε από νεοδημοκράτες ψηφοφόρους που δεν τον εμπιστεύτηκαν και το έριξαν στον νικητή Χάρη Δούκα.

Όπως είπε:

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό που θα σας πω τώρα. Έχω πάρει δεκάδες επιστολές χθες, από ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας της Α΄ Αθηνών, οι οποίοι μου αιτιολογούν γιατί δεν ψήφισαν Μπακογιάννη

Και απαντώντας στον Οικονόμου, προσέθεσε το εξής καταπληκτικό. Ότι ακόμη και οι ψηφόφοροι της Νέας Δημοκρατίας έχουν όριο αντοχής στο να ψηφίζουν συνεχώς ΌΛΟ το Μητσοτακέικο με τα πιθανώς χιλιάδες μέλη που θα εμφανίσει τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, ο Μπακογιάννης αναφέρθηκε ως πρίγκηπας:

«Υπάρχει παράθεση δεδομένων. Ας φύγω από το Μεγάλος Περίπατος, Βασιλίσσης Όλγας κτλ. Μου λένε γιατί δεν ψήφισαν Μπακογιάννη… Διότι πληρώνει την αμαρτία της οικογενειοκρατίας. ‘‘Δεν θέλω την Ντόρα, δεν θέλω πρίγκιπες κτλ΄”. Αυτά όλα προέρχονται από τον βαθμό συμπαθείας ή αντιπαθείας.»

Μάλιστα, προσέθεσε ακόμη ότι οι ίδιοι άνθρωποι το έριξαν Χάρη Δούκα για να στείλουν ένα μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία:

«Τον Χάρη Δούκα δεν τον ήξεραν ούτε τον ψήφισαν ως ΠΑΣΟΚ. Τον ψήφισαν ως Δούκα. Τον βρήκαν στο debate και δεν τον φοβήθηκαν. Σου λέει, είναι η εναλλακτική μας για να στείλουμε το μήνυμα.»

Δείτε το βίντεο:

Μάλλον έτσι εξηγείται και η επιτυχία αυτού του βίντεο;

Best of internet