Quantcast
THE STREAM

Φάρμα: Με σκυλοκαυγά βρισίδια και πεταμένα τραπέζια εμπλουτίστηκε η αγροτική ζωή του ριάλιτι

Ένα ωραίο ξεκατίνιασμα όταν δεν πάει καλά η τηλεθέαση; Απίθανο


THE NEWSROOM · 11 Οκτωβρίου 2023

Άραγε, βλέπει κανένας «Φάρμα»; Μάλλον όχι και πολλοί, σύμφωνα με σχετικές αναφορές στα ΜΜΕ. Τo χωριατοριάλιτι του STAR δεν την παλεύει και πολύ από ακροαματικότητα (9,3%την περασμένη Πέμπτη) και αυτό φαίνεται ότι έχει βάλει σε σκέψεις το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να συνδέονται ή να μη συνδέονται με τον σκυλοκαυγά που παίχτηκε στο χτεσινό επεισόδιο.

Οι πρωταγωνιστές ήταν ο Γιώργος Τσάμης και ο Σπύρος Πολύζος, οι οποίοι τσακώθηκαν για κάτι σίγουρα πάρα πολύ σημαντικό γι’αυτούς, το οποίο νιώθουμε πολύ κουρασμένοι για να καταλάβουμε. Σε κάθε περίπτωση, ο πρώτος ειρωνεύτηκε τον δεύτερο, ο οποίος δεύτερος κάποια στιγμή εξοργίστηκε, πέταξε ένα τραπέζι και άρχισε να φωνάζει:

«Πρόσεξε τα λόγια σου. Σου είπε κανένας για αισθήματα; Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Είναι κολλημένος. Βρίσκει αφορμές να τσακωνόμαστε. Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας. Γαμ@@. Τι σου είπα ρε μαλ@@α.»

Μετά τα πράγματα πρέπει να ξέφυγαν ακόμη περισσότερο με τον Πολύζο να κυνηγάει τον Τσάμη για περισσότερες αθλοπαιδιές. Χωρίς να είναι πολύ σαφές το τι έγινε, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των άλλων τα παιδιά μάλλον τσακώθηκαν κάμποσο. Ή έτσι φαίνεται να έγινε, καταλαβαίνετε:

Μετά από όλα αυτά, ο Σπύρος Πολύζος έκανε (περίπου) την αυτοκριτική του και αποχώρησε. Όπως είπε:

«Ξεφτιλίστηκα, είπα ότι αν μειωθώ, θα φύγω.»

Σίγουρα ευχαριστούμε την παραγωγή και το STAR που θεώρησαν τόσο σημαντικό το να μας προσφέρουν μια σκηνή που βλέπουμε έναν γνήσιο ελληνικό άντρα να κάνει τον ελληνικό άντρα. Δηλαδή να οργίζεται, να πετάει τραπέζια, να δέρνει ή να καταλαβαίνουμε ότι δέρνει (για να μη μας ρίξει πρόστιμο και κάνα ΕΣΡ), να εκπέμπει βαρβατίλα που θα ντρόπιαζε και αρκούδα που ξυπνάει από χειμερία νάρκη και γενικά να είναι άνδρας τόσο παλαιάς κοπής που θα ζήλευε μέχρι κι ο Παύλος Χαϊκάλης.

Θα ζήσει άραγε το σόου που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε; Άγνωστο.

Best of internet