Quantcast
THE STREAM

Το αγαπημένο «Δεν έχω πρόβλημα με τους γκέι, έχω φίλους γκέι» μας κέρασε ο Μπέος

Τον Αχιλλέα είπατε ομοφοβικό ρε κωλόπαιδα;


THE NEWSROOM · 9 Οκτωβρίου 2023

«Say the line, Αχιλλέας!» ήταν η πρώτη μας σκέψη μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος πρακτικά πανηγύρισε τη νίκη του κερνώντας τους φανς ένα χύμα ομοφοβικό ντελίριο κατά του Στέφανου Κασσελάκη live στον αέρα. Προφανώς, εκείνη η στιγμή ήταν η ώρα για γλέντια:

Λίγη ώρα μετά, ξαναείπε την ίδια λέξη σε ζωντανή μετάδοση ως καλεσμένος του Ν. Χατζηνικολάου στον ΣΚΑΪ.

«Χαμός θα γίνει από δω και πέρα. Δεν κατάλαβα! Τι είναι; Είναι πρότυπο για τους Έλληνες και τα παιδιά μας ο Κασσελάκης; Για να μην τρελαθούμε… Κάθε πρωί βγαίνουν και λένε… Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και τι είναι ο κάθε ένας δεν με αφορά και έτσι πρέπει να είναι. Δικαίωμα τους. Όχι όμως να τις προβάλουμε! Τον κρίνω γιατί ήρθε σε ένα μήνα και… Ούτε πέντε τοις εκατό δεν θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Τον κρίνω λοιπόν γιατί είπε σε μια δήλωσή του ότι θα ήθελε να μεγαλώσει δύο αγόρια. Όχι κορίτσια. Θα παράγουμε που…ες κύριε Χατζηνικολάου;»

Προφανώς ισχυρίστηκε ότι τα λέει αυτά γιατί είναι λαϊκός άνθρωπος:

«Θα τρελαθώ δηλαδή! Συγγνώμη αλλά… Τι να κάνουμε; Να σας πω κάτι; Εγώ είμαι ένας άνθρωπος λαϊκός. Απλός, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Εκφράζομαι ελεύθερα. Αυτός είμαι. Ούτε υποκριτής είμαι, ούτε πολιτικός απατεώνας. Και δεν με ενδιαφέρει το κόστος. Αυτή τη θέση για τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις μου την έχει δώσει ο κόσμος, και ο κόσμος θα την πάρει.»

Πρόσθεσε επίσης ότι το να αλλάξει τροπάριο σημαίνει ότι θα φορέσει καλσόν (!):

«Τι να κάνω; Να φορέσω καλσόν;»

Όλα αυτά είναι 100% Μπέος και είναι επίσης κάπως αναμενόμενα, τρόπον τινά. Αυτό που ήταν πραγματικά αστείο ήταν η δήλωση με την οποία προσπάθησε να διασκεδάσει τις αντιδράσεις (και τελικά διασκέδασε εμάς), όπου λέει ότι τα περί ομοφοβίας είναι αηδίες και χρησιμοποιεί το πανάρχαιο επιχείρημα «δεν έχω πρόβλημα με τους γκέι, έχω φίλους γκέι»:

«Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη δήλωσή του για δύο κατά ” παραγγελία” γιούς. Ολοι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι αυτή.
Οσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τις λοιπές αηδίες δεν το συζητώ. Εχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κανουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών.»

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.

Best of internet