Quantcast
THE STREAM

Πιστόλι στον Αγοραστό λόγω διαχείρισης πλημμυρών έριξε υποψήφιος από Παλαμά Καρδίτσας

Ένα μήνα και κάτι μέρες άντεξε η συνεργασία τους


THE NEWSROOM · 5 Οκτωβρίου 2023

Έναν (αλλά κρίσιμο) μήνα και κάτι κράτησε η συμμετοχή ενός Καρδιτσιώτη στο ψηφοδέλτιο του νυν Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. Στα τέλη Αυγούστου, η πλευρά Αγοραστού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Εργολήπτη Τεχνικών Έργων Ιωάννη Β. Θωμά. Το βιογραφικό του ανέφερε τα εξής:

«Ο Ιωάννης Θωμάς γεννήθηκε το 1979 και κατοικεί στον Παλαμά. Είναι τεχνικός δομικών έργων και διατηρεί τις τεχνικές εταιρίες ΑΓΡΟΔΟΜΗ Ε.Ε. και Αφοί Β. ΘΩΜΑ Ε.Ε. που ασχολούνται με εργολαβίες τεχνικών έργων σε όλη τη Θεσσαλία.»

Τη μοίρα του Παλαμά Καρδίτσας δυστυχώς όλες και όλοι τη γνωρίζουμε. Όμως δεν ήταν η πλημμύρα αυτή καθαυτή, αλλά η διαχείρισή της από την πλευρά Αγοραστού που έσπρωξε τον κ. Θωμά να παραιτηθεί από το ψηφοδέλτιο που μπήκε μόλις έναν μήνα πριν. Όπως είπε στο Facebook post μέσω του οποίου γνωστοποίησε την ακύρωση της συνεργασίας:

«…διαφωνώ απόλυτα με τον τρόπο διαχείρισης της έκτακτης κατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα με την στρατηγική που ακολούθησαν ο κ. Κώστας Αγοραστός και όλοι οι αιρετοί της παράταξης του. Την στρατηγική αυτή δεν θα την διευκολύνω. Η παρωδία της Περιφέρειας «έπνιξε» το Δήμο Παλαμά και σκότωσε και εξαθλίωσε τους συμπολίτες μου αφού άφησε τους περισσότερους χωρίς σπίτι, χωρίς χωράφια και χωρίς δουλειά

Στη συνέχεια διευκρινίζει ποια ήταν η στρατηγική σύμφωνα με τον ίδιο – να σωθεί η Καρδίτσα και να πνιγούν τα χωριά:

«Δεν διανοούμαι μετά την απόλυτη καταστροφή που συντελέστηκε να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στην περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας και μάλιστα με την παράταξη που με απογοήτευσε ακολουθώντας στρατηγικές που θέλουν να προφυλάξουν τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα και να αφανίσουν από το χάρτη τον τόπο μου


Τώρα αν θέλετε να σας πούμε ότι απειλείται η κυριαρχία του Αγοραστού μετά από αυτό, μας φέρνετε σε δύσκολη θέση.

Best of internet