Quantcast
THE STREAM

«Μαλ**α χοντρέ»: Ο Μπέος μπινελικώνεται με ΚΚΕδες και όποιον άλλο βρήκε μπροστά του live on camera

Κλασικές δημαρχικές στιγμές από τον Αχιλλέα Μπέο


THE NEWSROOM · 13 Σεπτεμβρίου 2023

Από βρισίδι σε βρισίδι φαίνεται ότι πάει αυτές τις μέρες ο Αχιλλέας Μπέος, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μετά τις εξ’αποστάσεως κατάρες στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ο δήμαρχος Βόλου κατάφερε να έχει και ένα πολύ πιο up close and personal έντονο φραστικό επεισόδιο, όπως συνήθως λέγονται αυτά.

Το περισατικό φαίνεται ότι συνέβη χτες το πρωί στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου, όταν ο Μπέος πέτυχε μια ομάδα εθελοντών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που βοηθούσαν στον καθαρισμό των δρόμων μετά από κάλεσμα του κόμματός τους. Ο ίδιος ο δήμαρχος ήταν εκεί μαζί με ειδικά μηχανήματα και τους χειριστές τους, με σκοπό να μαζέψουν κατεστραμμένα πράγματα που πέταξαν οι κάτοικοι από τα σπίτια τους.

Στο βίντεο που υπάρχει, διακρίνεται ο Μπέος να τσακώνεται με κάμποσους από τους παρευρισκόμενους. Κάπου εκεί, τα πράγματα πήραν την κατιούσα (pun intended):

Νεαρός: Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος που είναι;

Μπέος: Πάντα θα βρεθεί ένας μαλ**ας.

Νεαρός: Ο οποίος είσαι εσύ.

Μετά από αυτή την υπέροχη στιχομυθία, ο Μπέος αποφάσισε να κάνει τον θιγμένο και είπε στους χειριστές των μηχανημάτων «Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ» – φυσικά δεν έφυγε, αλλά έκατσε και συνέχισε να βρίζεται. Σε αυτό το σημείο, μπήκε στο ρινγκ ένας άσχετος πολίτης, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στον Μπέο να αφήσει τα μέλη της ΚΝΕ ήσυχα και ότι έχει θράσος που εμφανίζεται.

Ο αξιότιμος κ. Μπέος φυσικά αποκάλεσε τον δημότη του «νούμερο». Αυτός του απάντησε με το εξής θρυλικό:

«Νούμερο είσαι εσύ, μαλ**α χοντρέ»!

 

Best of internet