Quantcast
THE STREAM

Κρήτη: 19χρονος σηκώθηκε από φορείο για να ξαναχωθεί σε υπερμανούρα σε Κέντρο Υγείας

Σίγουρα πρόκειται για μια ψύχραιμη, μετρημένη και ζυγισμένη κατάσταση


THE NEWSROOM · 1 Σεπτεμβρίου 2023

Μια εξαιρετικά wholesome κατάσταση έζησαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών (του νομού Ηρακλείου) για να χωρίσουν δύο οικογένειες που πλακώνονταν, όπως αναφέρει το cretalive. Το battle είχε ξεκινήσει έξω από ελαιουργείο στο δρόμο Μοιρών – Γαλιάς και  στη συνέχεια μετακόμισε στο Κέντρο Υγείας, οπότε το ΑΤ Φαιστού τους έστειλε να ηρεμήσουν την κατάσταση. Οι συμμετέχοντες ήταν ένας 19χρονος από τη μία πλευρά και ένας 54χρονος πατέρας με τον 25χρονο γιο του, από την άλλη.

Όμως το vibe ήταν τόσο θετικό οπότε το πάρτι συνεχίστηκε στο Κέντρο Υγείας. Για την ακρίβεια, ο 19χρονος που είχε τραυματιστεί νωρίτερα και τον είχαν βάλει σε φορείο για να τον πάνε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έκανε το μεγάλο raise: Σηκώθηκε από το φορείο και ξαναχώθηκε στον καυγά. Το όλο σκηνικό έγινε γύρω στη 1 το μεσημέρι της 28ης Αυγούστου και είχε μεγάλη συμμετοχή: 15 συγγενείς και φίλοι του τραυματία είδαν ξαφνικά δύο αυτοκίνητα με μέλη της άλλης οικογένειας να καταφθάνουν, οπότε πήγαν για μανούρα, όμως οι δεύτεροι βγήκαν αρματωμένοι με μεταλλικά αντικείμενα.

Για την ακρίβεια, ένας 22χρονος χτυπούσε τους αντιπάλους του με δύο σφυριά. Όταν ένας από τους αστυνομικούς κατάφερε να τα αποσπάσει, ο 22χρονος τον ψέκασε με pepper spray (!). Εντέλει, με τη βοήθεια τρίτων και αφού έφαγαν και κάτι ξώφαλτσες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να διαλύσουν τη φάση Αστερίξ που είχε δημιουργηθεί.

Όσον αφορά την αφετηρία του σκηνικού, σύμφωνα με την Αστυνομία οι δύο άντρες (ο 25χρονος και ο 54χρονος) έριξαν τον 19χρονο στον έδαφος και τον χτύπησαν με άγνωστο αντικείμενο – μία ο 25χρονος μόνος του και μία με τη βοήθεια του πατέρα του. Μετά από λίγα λεπτά, οι περαστικοί τους χώρισαν. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις  6 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, οι έξι από τους οχτώ συνολικά κατηγορούμενους έχουν φάει τους εξής περιοριστικούς όρους: Απαγορεύεται να πλησιάζουν ο ένας τον άλλο και θα πρέπει να εμφανίζονται καθημερινά στο Αστυνομικό Τμήμα. Μάλιστα, οι μεν θα πρέπει να σκάνε πρωινές ώρες και οι δε απογευματινές ώστε να αρχίσει τρίτος γύρος.

 

Best of internet