Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, ο Method Man των Wu Tang ξεφτίλισε στο Insta οργισμένο Έλληνα που τον έβρισε

To rap battle που ποτέ δεν περίμενε να έχει


THE NEWSROOM · 27 Ιουλίου 2023

Η αλήθεια είναι ότι ένα δίκιο το έχει ο αγαπητός Method Man.  Αν τα μηνύματα δεν είχαν ονοματεπώνυμο και προφίλ, θα ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς το πόσο τραβηγμένη ήταν η αντίδραση ενός Έλληνα φίλου των Wu Tang Clan, ο οποίος τον αποκάλεσε «pussy ass nigga» (ένας Παναγιώτης από την Ελλάδα αποκάλεσε pussy ass nigga τον γαμημένο Method Man, το κρατάμε αυτό) επειδή ο κορυφαίος ράπερ δεν του απάντησε στο μήνυμα λατρείας που του έστειλε.

Δεν υπάρχει αντίρρηση ότι το να σε βγάζει στη σέντρα ο Method Man με τους 2,5 εκατομμύρια followers για να σε σχολιάζει ο μισός πλανήτης είναι δύσκολη κατάσταση. Από την άλλη, η κατάσταση αυτή προέκυψε επειδή μέσα στον φίλο Παναγιώτη υπάρχουν δύο λύκοι: Ο ένας λατρεύει τους Wu Tang Clanκ και ο άλλος αποφάσισε να τους βρίσει ρατσιστικά. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Method Man του έστειλε και αγάπη μετά από όλο αυτό. Το αποτέλεσμα είναι ότι μάλλον δε θα βιαστεί να ξαναβρίσει διάσημους στο inbox τους. Μάλλον.

Σε κάθε περίπτωση και όπως τονίζουν διάφοροι στα σχόλια, διάφοροι άνδρες καλό είναι να δουν λίγο το πως αντιμετωπίζουν την απόρριψη. Δείτε και μόνοι σας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Method Man (@methodmanofficial)


Αν μη τι άλλο, ο αγαπημένος του σταρ του χάρισε μια προσωπική αφιέρωση που θα τη θυμάται όλη του τη ζωή.

Best of internet