Quantcast
THE STREAM

Ξυλοδαρμός Βρετανού από πορτιέρηδες στη Ζάκυνθο είναι τα τελευταία νέα από τον τουρισμό

Η βαρέων βαρών βιομηχανία της Ελλάδας


THE NEWSROOM · 12 Ιουλίου 2023

Λαγανάς gonna Λαγανάς, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η περιοχή της Ζακύνθου που φημίζεται για τον υψηλής ποιότητας τουρισμό της μας παρέδωσε ένα ακόμη υψηλής ποιότητας περιστατικό: Τον ξυλοδαρμό ενός νεαρού Βρετανού τουρίστα από τους σεκιουριτάδες ενός μπαρ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ζακύνθου, το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή και κλιμακώθηκε ως την επέμβαση ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου που έφτασαν στο μπαρ και δέσανε τους εμπλεκόμενους στη μανούρα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο δαρμένος αναγνώρισε μόνο έναν από τους υπαλλήλους του κλαμπ, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και πέρασε από εισαγγελέα, ο οποίος του έδωσε τακτική δικάσιμη.

Όσον αφορά τα αίτια της μανούρας, δηλαδή του Βρετανού να τρώει ξύλο από 4 ντουλάπες που φοράνε τις μπλούζες του μαγαζιού, οι απόψεις διίστανται. Οι υπάλληλοι του κλαμπ υποστηρίζουν ότι ο ο νεαρός τις έφαγε γιατί ήταν βίαιος, χτύπησε άγρια μια 19χρονη και χρησιμοποίησε και μπουκάλι για να της επιτεθεί. Φαίνεται μάλιστα ότι έχουν αναρτήσει και φωτογραφίες της χτυπημένης στα social media σαν αποδεικτικά στοιχεία.


Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι η αναλογία καυγάδων που συμβαίνουν με καυγάδες που συμβαίνουν on camera πρέπει να είναι κάπου 5600 προς 1.

Best of internet