Quantcast
THE STREAM

Άρτα: Τοξικός παπα-πρώην μανουριάστηκε δημόσια με τον νέο σύντροφο της παπαδιάς

Σειρά Μανούσου Μανουσάκη in the making; Μπορεί και όχι


THE NEWSROOM · 11 Απριλίου 2023

Ελ Πάσο (και δεν εννοούμε το γήπεδο της Καλλιθέας) έκανε το κέντρο της Άρτας και συγκεκριμένα την κεντρική πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στις 6 Απριλίου ένας 51χρονος παπάς. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο e-maistros.gr, το συμβάν ξεκίνησε ως ραντεβού του παπά με δύο μη παπάδες 57 και 41 ετών. Το φλέγον ζήτημα είναι ότι ο ένας από τους δύο είναι ο νέος σύντροφος της πρώην παπαδιάς, η οποία έχει προχωρήσει στη ζωή της και δεν ζει πλέον με τον 51χρονο.

Οι τρεις άντρες βρέθηκαν το μεσημέρι στην πλατεία με σκοπό να τελειώσει η ένταση, η οποία έχει προκληθεί από το ότι ο παπάς δε μπορεί να χωνέψει με τίποτα τον χωρισμό με την πρώην γυναίκα του (με την οποία έχει 4 παιδιά), πόσο μάλλον ότι έχει βρει νέο σύντροφο. Έτσι, πριν από μία βδομάδα, οι δύο 50ρηδες άντρες είχαν τσακωθεί ξανά στη μέση του δρόμου για τον ίδιο λόγο. Κάτι τέτοιο έγινε και την Πέμπτη 6/4, με την συζήτηση των τριών ανδρών να καταλήγει σε συμπλοκή aka μανούρα, ενώ οι ίδιοι κατέληξαν στο ΑΤ.

Εκεί έπαιξαν οι γνωστές αλληλομηνύσεις και τελικά κρατήθηκαν στο τμήμα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Απριλίου, οπότε ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι. Στο τμήμα είχε βρεθεί και η ίδια η παπαδιά (μαζί με τα παιδιά της) προσπαθώντας να καλμάρει τον 51χρονο πρώην σύζυγό της, όμως δεν τα κατάφερε.

Ο δε παπάς ανήκει στην Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας. Αυτό δε σημαίνει ότι η Μητρόπολη Άρτας δεν αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση ότι δεν εμπλέκεται διοικητικά με τον συγκεκριμένο παπά:

«Δεν υπηρετεί στην Μητρόπολη Άρτης ο Ιερέας που φέρεται εμπλεκόμενος στην Άρτα σε καυγά)
Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης πληροφορηθείσα, ότι την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στην πόλη της Άρτας, δυστυχώς, έλαβε χώρα καυγάς, στον οποίο φέρεται ως εμπλεκόμενος και ένας Ιερέας, ενημερώνει, ότι ο εν λόγω Ιερέας δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.
Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την οδύνη της, διότι, κατά τα φαινόμενα, μια πολυμελής οικογένεια και μάλιστα Ιερατική έχει τραυματισθεί έως διαλύσεώς της.
Ως προς το ποινικό σκέλος της υποθέσεως, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ήδη έχει επιληφθεί.
Επίσης, η Ιερά Μητρόπολις Άρτης γνωρίζει, ότι ο Προϊστάμενος Μητροπολίτης του Κληρικού, που φέρεται ως εμπλεκόμενος στον καυγά, ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και ενδεχόμενα επιτίμια, που αναλογούν στον εν θέματι Ιερέα.»

Άντρας στιγμή: Πάσχα Edition.

Best of internet