Quantcast
THE STREAM

Λαρισαίος παπάς αρχίζει πόλεμο για το φιλί στο X-Factor για να σώσει παιδικές ψυχούλες

Ένα φιλί στο στόμα μεταξύ δύο ανδρών ήταν αυτό που έκανε το ιερό ποτήρι να ξεχειλίσει


THE NEWSROOM · 24 Μαΐου 2022

Από τη Λάρισα φαίνεται ότι θα ξεκινήσει η αντεπίθεση ενάντια στην επίθεση που δέχονται οι παιδικές ψυχούλες από την LGBT προπαγάνδα της τηλεόρασης, η οποία έχει ως σκοπό της να οδηγήσει τα παιδιά μας να γίνουν non binary χορευτές και να αποδεκατίσει τις τάξεις του έθνους μας από τους μελλοντικούς του πολεμιστές και τις μελλοντικές του μανούλες που θα τους περιμένουν στο σπίτι. Τουλάχιστον, κάτι τέτοιο φαίνεται να σκέφτεται ένας ιερέας από τη Λάρισα, την επιστολή του οποίου δημοσιεύει το ekklisiaonline.gr.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Πρωτοπρεσβύτερο π Νικόλαο Γκούσιο του ΙΝ Εισοδίων της Θεοτόκου, ο οποίος εξεγέρθηκε όταν αποφάσισε να κάτσει με τη φαμίλια του και να δει το X-Factor. Όπως μπορεί έχετε ήδη φανταστεί, η επίμαχη στιγμή ήταν το moment του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος αποφάσισε να φιλήσει στο στόμα τον παρουσιαστή Ανδρέα Γεωργίου. 

Το βάζουμε ξανά εδώ για να καταλάβετε τι τραβάνε κάθε μέρα οι παιδικές ψυχούλες:

Κι άλλη μία, εμείς πονάμε για τις ψυχές των παιδιών μας (δεν έχουμε αλλά καταλάβατε το concept):

Σε κάθε περίπτωση, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή του Λαρισαίου παπά, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να πολεμήσει τους εχθρούς των ηθών. Νομικά πάντα, ή με καταγγελία στο ΕΣΡ – μην πάει στο μυαλό σας σε τίποτε άλλο.

«Σημεία των Έσχατων Καιρών!

Μια οικογένεια επιλέγει να παρακολουθήσει τηλεοπτικό πρόγραμμα και έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες εικόνες που προσβάλουν τα ήθη και τις αξίες ολόκληρης της κοινωνίας.

Τα ανήλικα παιδιά μου παρακολούθησαν το χθεσινό αποκρουστικό θέαμα. Σκέφτεστε τι ζημιά μπορεί να κάνει στις ψυχούλες τους κάτι τέτοιο;

Θα κινηθώ νομικά, θα κάνω καταγγελία στο ΕΣΡ για το ζήτημα αυτό, υπάρχουν Νόμοι.

Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού για τη ενότητα του ανθρωπίνου γένους, η οποία έγκειται στην ύπαρξη δύο φύλων, του αρσενικού και του θηλυκού.

Η ενότητα δεν έχει να κάνει μόνο με την συμπληρωματικότητα των ρόλων και την σαρκική ένωση «…. καταλείψει άνθρωπος τον πατέρα αυτού και την μητέρα και προσκολληθήσεται προς την γυναίκα αυτού και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν».

Έχει να κάνει και με την συνύπαρξη των προσώπων η οποία φέρνει στην ζωή τα παιδιά, ως σημεία νέας δημιουργίας και συνέχειας του αρχικού έργου του Θεού σύμφωνα με την προτροπή Του «..αὐξάνεσθε καί πληθύνεσθε».

Ο Απόστολος Παύλος και οι Πατέρες της Εκκλησίας έχουν εκφραστεί αυστηρά κατά της ομοφυλοφιλίας και θεωρούν ότι δεν πρόκειται περί συντροφικότητας, αλλά περί διαστροφικής φιληδονίας ορισμένων προσώπων, που δεν είναι από τη φύση τους τέτοια, αλλά γίνονται εξαιτίας της ακολασίας και του έκφυλου τρόπου ζωής τους.

Άρα η θεολογία μας δεν αφήνει περιθώρια να δικαιολογηθεί η ομοφυλόφιλη πράξη και κατάσταση, πολλώ δε μάλλον να γίνει αποδεκτή ως φυσική αδυναμία και να μη θεωρείται αμάρτημα, αστοχία δηλαδή από τον αρχικό προορισμό του ανθρώπου που είναι το «καθ’ ομοίωσιν»»

Για να μην ξεχνιόμαστε:

Best of internet