Quantcast
THE STREAM

21 χρόνια πριν την Λίτσα Πατέρα τα είχε πει για την πανδημία ο Κώστας Λεφάκης, σύμφωνα με τον ίδιο

New entry στον διαγωνισμό προφητείας έκανε ο γνωστός αστρολόγος


THE NEWSROOM · 14 Ιανουαρίου 2021

Ένα μεγάλο ξεμάλλιασμα μεταξύ των πιο επιφανών αστρολόγων ίσως μας επιφυλάσσει το 2021, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ενώ μέχρι τώρα ξέραμε ότι την πρώτη προειδοποίηση για τον κορωνοϊό από τα άστρα μας την είχε φέρει η Λίτσα Πατέρα, ένας άλλος αστρολόγος έρχεται να διεκδικήσει τον θρόνο του σύγχρονου Νοστράδαμου.

Αυτός είναι ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μίλησε για τη δική του προφητεία σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Δεν επρόκειτο μάλιστα για μία τυχάρπαστη ατάκα, αλλά για κάτι που έχει γραφτεί σε βιβλίο. Πιο συγκεκριμένα, στο βιβλίο «Τα άστρα, η ιστορία και το μέλλον» του 1998.

Στο εν λόγω βιβλίο, ο κ. Λεφάκης μίλησε για 5 σημαντικά σκηνικάκια που θα συμβούν μέσα στον 21ο αιώνα. Η πρώτη θα ερχόταν το 2010 (άρα συμπίπτει με την οικονομική κρίση του 2008), ενώ η δεύτερη το 2020 και είχε ονομαστεί ως  «παγκόσμια απειλή». Όπως προφανώς καταλαβαίνετε, είναι όλα στο βιβλίο, δε χωράει καμία αμφιβολία.

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του κ. Λεφάκη:

«Στο βιβλίο “Τα άστρα, η ιστορία και το μέλλον” του 1998 έκανα μια συνοπτική ανάλυση του 21ου αιώνα και είδα πέντε αιχμές. Η πρώτη ήταν το 2010 και την ονόμασα “η πρώτη σοβαρή πολιτική και οικονομική κρίση“, η δεύτερη το 2020 και την ονόμασα “παγκόσμια απειλή”.»

Ευτυχώς η συνέχεια δεν είναι τόσο χάλια, αν και ο αστρολόγος υποστηρίζει ότι ο κορώνα θα μας τυραννάει μέχρι το 2022. Όπως είπε, το αμέσως επόμενο event είναι θετικό, αν και δεν διευκρίνισε ποιες θα είναι οι «μεγάλες πολιτικές αλλαγές» που θα φέρει το έτος που διανύουμε:

«Η τρίτη αιχμή είναι θετική το 2026. Το κακό του 2020 θα έχει απόηχο μέχρι το 2024 και μετά από το 2025 μέχρι το 2030 θα δούμε μία πολύ γρήγορη ανάκαμψη.»

Δείτε το βίντεο:

Ευτυχώς που υπάρχει και κάποιος που να λέει ότι η συνέχεια μας επιφυλάσσει και κάτι καλό. Γιατί μέχρι τώρα, είχαμε μείνει στη ρήση του όψιμου αστρομύστη, Παύλου Χαϊκάλη:

Best of internet