Quantcast
THE STREAM

Μαρίνα Πατούλη: «Το βρίσκω πολύ αφροδισιακό να βιδώνει λάμπες ο άντρας»

Ο lux περιφερειάρχης όμως δυστυχώς δεν το κάνει, σύμφωνα με την ίδια


THE NEWSROOM · 5 Ιουνίου 2019

Μια ιδιαίτερα ενθαρρυντική άποψη που συνδέει το σεξ απίλ με τις δουλειές του σπιτιού ανέπτυξε σε συνέντευξή της η εκθαμβωτική συμβία του εκθαμβωτικού περιφερειάρχη Αττικής, Μαρίνα (ή Σέρσεϊ, για τους φίλους) Πατούλη. Η εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” επισκέφτηκε την σύγχρονη αυτοκράτειρα Θεοδώρα στο Μαρούσι για να της πάρει συνέντευξη,όπου η παραλίγο υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για τα πολλά χρόνια γάμου, τις δυναμικές γυναίκες, τη διαχείριση κρίσεων και άλλα.

Εκεί που η συζήτηση κορυφώθηκε, ήταν όταν η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για την κατάρρευση των παραδοσιακών ρόλων μέσα στην οικογένεια, όπου η γυναίκα τακτοποιεί τη σπηλιά όσο ο άνδρας κυνηγά τα μαμούθ απέξω. Η κ. Πατούλη δήλωσε αρχικά ότι η γυναίκα μπορεί να φορά φακιόλι και να παραμένει σέξι, για να τονίσει στη συνέχεια ότι και ο άντρας μπορεί να είναι σέξι κάνοντας δουλειές.

Και πιο συγκεκριμένα, το ότι η ίδια βρίσκει πολύ αφροδισιακό (ακριβής διατύπωση) το να βιδώνει ο περιφερειάρχης της λάμπες. Αν και όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, δυστυχώς δεν το κάνει.

Δείτε το βίντεο:

Να πούμε βέβαια ότι οι ηλεκτρολογικές εφαρμογές αυτού του είδους έχουν μπει εδώ και χρόνια στο μικροσκόπιο της λαϊκής κουλτούρας. Σε περισσότερο σοβαρό επίπεδο:

Και ακόμη περισσότερο σοβαρό επίπεδο, και πάλι ενταγμένες στην ανάλυση του διανύσματος της σεξουαλικότητας:

Δυστυχώς δεν διευκρινίστηκε μέχρι στιγμής το αν οι μπαγιονέτ ή οι βιδωτές λάμπες είναι πιο αποτελεσματικές, αλλά πειραματιστείτε κι εσείς λίγο αγαπητοί φίλοι, όλα λυμένα θα τα βρίσκετε;

 

Best of internet