Quantcast
THE STREAM

Ένα κανίς πρωταγωνιστεί στο νέο σποτάκι των ΑΝ.ΕΛ, κάποιος να καλέσει τη Φιλοζωική

Ο Θανάσης το κανίς – προδότης – γερμανοτσολιάς έρχεται για να σώσει (;) το κομματίδιο του Πάνου Καμμένου από τον υποβιβασμό, μάλλον δηλαδή


THE NEWSROOM · 17 Απριλίου 2019

Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα για το αν είναι ένα βήμα πίσω ή δύο βήματα μπρος το νέο σποτ που κυκλοφόρησαν οι ΑΝ.ΕΛ. του αγαπημένου πολέμαρχου της υποφαινόμενης ιστοσελίδας, Πάνου Καμμένου. Ο πρώην υπουργός Άμυνας δεν έχει μείνει αδρανής από τότε που αποδεσμεύθηκε από την καρέκλα κυβέρνηση που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε, καθώς τον έχουμε δει μεταξύ άλλων να απαγγέλει λαϊκά άσματα, να παραγγέλνει γκαζόζες, να παρίσταται ως τιμητικό άγημα στον Σταμάτη Γονίδη και να δηλώνει νέος Τρότσκι – πραγματάκια σίγουρα πιο hot από αυτά που κάναμε όλοι μας στο ίδιο διάστημα.

Εκτός από αυτά όμως ο μεγάλος ανήρ δεν ξέχασε και το καθήκον που του πάσαρε το πεπρωμένο, το οποίο είναι φυσικά να συνεχίσει να μάχεται στην πολιτική σκηνή της χώρας. Δεδομένου λοιπόν ότι έρχονται και κρίσιμες εκλογές, όπου θα κριθεί το πέρασμα της ΑΝΕΛικής φρουράς στην εξωκοινοβουλευτική ακροδεξιά, το κόμμα του Πάνου αποφάσισε να αντισταθεί στον υποβιβασμό κυκλοφορώντας νέο σποτάκι.

Μέχρι τώρα, στα σποτ των ΑΝ.ΕΛ. κυριαρχούσε ο περίφημος μικρός Αλέξης, ο οποίος έκανε πιο mainstream από ποτέ στη χώρα την φράση «ας φωνάξει κάποιος την Πρόνοια»:

Αυτή τη φορά όμως ο μικρός Αλέξης μάλλον δίνει εξετάσεις ή έχει μπει σε αναρχική συλλογικότητα (γιατί να ασχολήθηκε η Πρόνοια δεν υπάρχει περίπτωση), καθώς το νέο σποτάκι των ΑΝ.ΕΛ. έχει πρωταγωνιστή έναν κανίς ονόματι ΘΑΝΑΣΗ. Αυτό, πιο συγκεκριμένα:

Το εκπληκτικό κόνσεπτ του βίντεο είναι ότι ο Θανάσης ή Thanassis εκτελεί άψογα τις διαταγές (από τούμπες μέχρι το να μεταφέρει λεφτά στο αφεντικό του σαν πιθανό λαγωνικό του Πάμπλο Εσκομπάρ) μιας γυναίκας που μιλάει γερμανικά, μια παραπομπή στην Άνγκελα Μέρκελ η οποία είναι πολύ ευγενικά αρκετά απλοϊκή για να την καταλάβουν και οι αρχαιολόγοι του 37000 μ.Χ. όταν θα ερευνούν τα περιεχόμενα του YouTube. Παρότι ο Θανάσης είναι ένα αξιαγάπητο κανίς, οι ΑΝ.ΕΛ. μας καλούν να μην ψηφίσουμε προδοτικά σκυλιά σαν αυτόν, αλλά κάτι που να υπακούει μόνο σε Έλληνες, όπως οι ΑΝ.ΕΛ. καλή ώρα.

Δείτε το βίντεο:

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο σουρεαλιστικά, το βίντεο στο τέλος μας πληροφορεί ότι ο σκύλος στην πραγματικότητα λέγεται Boris και ότι δεν στράβωσε κάτι στα γυρίσματα:

Δεν είναι κάτι φορές που οι διαβεβαιώσεις σας κάνουν βασικά να ανησυχείτε ακόμη περισσότερο;

Best of internet