Quantcast
THE STREAM

Ναι, υπάρχει Tinder για σκύλους γιατί ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Μια εφαρμογή σε βοηθάει να κάνεις swipe right στο τετράποδο ταίρι της καρδιάς σου


THE NEWSROOM · 5 Φεβρουαρίου 2019

Στο Luben παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στον τομέα της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και του εντρεπρενερσιπ κάθε μέρα για να σας προσφέρουμε την καλύτερη πληροφόρηση από τον κλάδο.

Αυτό γιατί μιλάμε για μια βιομηχανία που μας έχει προσφέρει μοναδικές επιχειρηματικές ιδέες στο παρελθόν όπως η Yoga για σκύλους που λέγεται Doga:

H η Yoga με γίδια:

Ή τα σκέτα γίδια:

Σε αυτό το κλίμα φαίνεται να παίξαν μπαλίτσα και κάποιοι φιλόζωοι εντρεπρενέρς στη Λιθουανία, οι οποίοι εμπνευσμένοι από την δημοφιλή εφαρμογή Tinder δημιούργησαν μια εφαρμογή που υπόσχεται ότι μπορεί να βρει το ιδανικό ταίρι…

… wait for it …

Πολύ σωστά, για το σκυλί σας.

Η εφαρμογή φέρει το όνομα GetPet και από τον Ιανουάριο που βγήκε στην αγορά έχει ήδη εκατοντάδες καθημερινούς χρήστες που ψάχνουν συντροφιά για τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

«Είναι σαν το Tinder αλλά για σκυλιά», όπως συμπύκνωσε το όλο εγχείρημα ο δημιουργός της εφαρμογής Βάιντας Γκεσεβίτσιους. «Μπορείτε να κανονίσετε ένα ραντεβού και να βρεθείτε με το σκύλο της αρεσκείας σας», συνεχίζει.

Πράγματι, κατεβάζοντας την εφαρμογή κάποιος μπορεί να πλοηγηθεί σε προφιλ από εκατοντάδες σκυλιά, να κάνει swipe right σε αυτό που θα του γυαλίσει ακριβώς όπως στο Tinder και να μάθει περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Από τα αγαπημένα του φαγητά μέχρι τις ιδιοτροπίες του.

«Σχεδιάζουμε στο μέλλον να προστεθούν όλα τα κατοικίδια, όχι μόνο σκύλοι», εξηγεί ο Βάιντας.

Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να σκεφτούμε μια σειρά από μοναδικές σταρταπ ιδέες στο ίδιο κλίμα συνδυάζοντας στην τύχη αγαπημένα μας πράγματα:

Αν ακούσετε ότι ανοίγει κάποιο ΕΣΠΑ για ιδέες όπως Grindr με φίλους του ΠΑΣΟΚ, 9GAG με μακεδονομάχους και το e-φουντ, το app για το καλύτερο ντελίβερι χόρτου στην πόλη, ενημερώστε μας.

Πηγή

Best of internet