Quantcast
THE STREAM

Με 5 βουλευτές έχει ξεμείνει η Ένωση Κεντρώων, τελικά δεν τον πίστεψαν τα ζώα τον Λεβέντη

Λίγο πριν το οριστικό μπιστόλι βρίσκεται το κόμμα του λαϊκού ήρωα Βασίλη Λεβέντη


THE NEWSROOM · 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ανάλογo μέγεθος με την σημερινή συγκέντρωση των ακροδεξιών στο σημείο που λιντσαρίστηκε ο Ζακ Κωστόπουλος θα έχει σε λίγο η κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, αφού άλλος ένας βουλευτής της ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του. Αυτή τη φορά, ο βουλευτής που αποφάσισε να απαρνηθεί τον Βασίλη Λεβέντη ήταν ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος δήλωσε στη «Βεργίνα Τηλεόραση» πως αύριο θα παραδώσει το σχετικό ραβασάκι στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Σύμφωνα με τον κ. Φωκά, η αιτία του χωρισμού ήταν η ασυνεννοησία με την ηγεσία του κόμματος, με τον ίδιο να τονίζει πως θέλει να παραμείνει ένας απλός μακεδονομάχος και πως δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Ο καυγάς είχε ήδη ξεκινήσει όταν ο κ. Φωκάς την έκανε από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων επειδή οι βουλευτές Γιάννης Σαρίδης και Δημήτρης Καβαδέλλας ξεμαλλιάζονταν με τον Βασίλη Λεβέντη. Η κίνηση του ανδρός τότε ήταν να σηκωθεί και να φύγει λέγοντας «βρείτε τα, αποφασίστε και ενημερώστε με».

Το πρόβλημα τώρα για την Ένωση Κεντρώων είναι ότι με 5 βουλευτές ζορίζεται πάρα πολύ να παραμείνει στη Βουλή και είναι στο όριο για να διαλυθεί η Κοινοβουλευτική της Ομάδα, ενώ ήδη ακούγεται πως και ο Γιάννης Σαρίδης ετοιμάζεται να μπιστολιάσει και να φύγει κι αυτός. Το τι θα απογίνει τότε ο φουκαράς ο Βασίλης ο Λεβέντης που θα μείνει χωρίς κόμμα πριν έρθουν καν οι εκλογές, κανείς δεν το ξέρει.

Τελικά δεν τον πίστεψαν τα ζώα.

(πηγή)

Best of internet