Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη θα πάθει η Αθήνα λόγω της ΕΥΔΑΠ για λίγες ώρες σήμερα

Ελπίζουμε να μην σκοπεύατε σήμερα να κλάψτε σε εμβρυακή στάση κάτω από το ντους


THE NEWSROOM · 11 Απριλίου 2018

Πολύ κακό πρόβλημα φαίνεται ότι έχει η ΕΥΔΑΠ με συγκεκριμένα σημεία του δικτύου υδροδότησης, με αποτέλεσμα κάποιες περιοχές στη Νέα Πέραμο, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα και Κερατσίνι να πάθουν Θεσσαλονικιώτικη λειψυδρία. Εάν περιμένατε σήμερα για να κλάψτε σε εμβρυακή στάση κάτω απ’ το ντους για να θρηνήσετε το τέλος των ούτως ή άλλως ανεπαρκών και μέτριων διακοπών, αλλά και την ίδια την ανουσιότητα της ύπαρξης, τότε μάλλον θα χρειαστεί να υποφέρετε στα βουβά τουλάχιστον μέχρι τις 3 το μεσημέρι, οπότε και προβλέπεται να επανέλθει το νερό.

Συγκεκριμένα, στην Αγία Παρασκευή τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ θα εκτελέσουν εργασίες στις οδούς Αναξαγόρα και Δερβενακίων. Διακοπές νερού θα σημειωθούν και στις οδούς Γαρυττού και Κέας στην Αγία Παρασκευή. Στην Γλυφάδα, στις οδούς Λαμπράκη και Λαζαράκη. Στο Κερατσίνι, στις οδούς Λέσβου και Γαλαξιδίου. Στη Νέα Πέραμο, στις οδούς Λέσβου και Κρήτης.

Οι διακοπές αναμένεται να διαρκέσουν αρκετές ώρες, με εκτιμώμενο χρόνο επαναφοράς της παροχής στις 15:00, το μεσημέρι της Τετάρτης, εκτός απροόπτου.

Δεν θέλουμε να είμαστε προκλητικοί, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μεγάλη απόλαυση:

Gepostet von Ενα ποτηρι νερο am Samstag, 23. Dezember 2017

Best of internet