Quantcast
THE STREAM

Τριακόσια υπερτούμπανα φούσκωσαν το Ναύπλιο σε διεθνή διαγωνισμό bodybuilding

Με εκατοντάδες επίδοξους Σβαρτσενέγκερ γέμισε η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας


THE NEWSROOM · 28 Μαρτίου 2018

Υπερτούμπανα από 42 διαφορετικές χώρες φιλοξένησε και φέτος το Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα αυτού του φτωχικού κράτους, στα πλαίσια των Διεθνών Αγώνων Σωματικής Διάπλασης.

Περίπου 300 μποντιμπιλντεράδες βρέθηκαν εκεί για να διαγωνιστούν μεταξύ τους, αλλά και για να μας χαρίσουν φωτογραφίες τίγκα στη φλέβα, όπως άλλωστε βλέπετε και μόνοι σας στις σχετικές φωτογραφίες.

Άντρες και γυναίκες έσφιξαν τα μούσκουλά τους και πόζαραν μπροστά στην κριτική επιτροπή, η οποία επιφορτίστηκε με το βαρύ φορτίο της αξιολόγησης των ελλήνων και ξένων Σβαρτσενέγκερ.

Κρίνοντας από τα αποτελέσματα θα λέγαμε ότι η Ελλάδα θα διεκδικεί σε λίγα χρόνια το ρόλο της πρωταθλήτριας στο είδος, αφού πέραν του γεγονότος ότι ο διαγωνισμός φιλοξενήθηκε στη χώρα μας και -πού αλλού;- στην Πελοππόνησο, οι έλληνες μποντιμπιλντεράδες κέρδισαν ένα σκασμό διακρίσεις σε διάφορες κατηγορίες.

Ας μην ξεχνάμε, ωστόσο, τους ανθρώπους που άφησαν αυτή την κληρονομιά και που ασχολήθηκαν με το μποντιμπίλντινγκ στην Ελλάδα before it was cool, μεταξύ των οποίων βρίσκεται, επίσης, ελλάνιος φυγόδικος που τον τελευταίο καιρό έχει καταπιαστεί με την ηχογράφηση και δημοσίευση «απειλητικών» μηνυμάτων στο YouTube.

Best of internet