Quantcast
THE STREAM

Άφαντος ο νικητής του πρωτοχρονιάτικου λαχείου από την Αιτωλοακαρνανία

2 εκατομμυριάκια ευρώ στα αζήτητα στον δεύτερο καλύτερο νομό της Ελλάδας


THE NEWSROOM · 24 Ιανουαρίου 2018

Η χρονιά μπήκε φέτος πολύ δυναμικά για τον ευλογημένο τόπο της Αιτωλοακαρνανίας, αγαπητοί φίλοι, όμως φαίνεται ότι αυτή η ρέντα έχει αρχίσει πολύ γρήγορα να εξαφανίζεται. Συγκεκριμένα, μετά την χαρμόσυνη είδηση ότι τον υπερτυχερό λαχνό του πρωτοχρονιάτικου λαχείου που κερδίζει 2 εκατομμύρια ευρώ, μπορεί να τον κέρδισε κάποιος από την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά 24 ημέρες μετά τη νίκη του, δεν έχει ακόμα εμφανιστεί για να διεκδικήσει τα κέρδη του.

Όπως διαβάζουμε εδώ, τυχερός λαχνός είναι σίγουρο και εξακριβωμένο ότι έχει πουληθεί, αφού ανήκε σε πεντάδα που πουλήθηκε στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όμως ο soon to be εκατομμυριούχος για κάποιο λόγο δεν έχει κάνει τον κόπο να πάει να εισπράξει. Δεν ξέρουμε εάν πρόκειται για κάποιον εξαιρετικά αναβλητικό τύπο που όλο σκέφτεται «από Δευτέρα θα πάω να πάρω τα 2 μύρια» και όλο μεταθέτει τις Δευτέρες. Πάντως, λαχειοπώλες και λαχνόμουτρα εικάζουν ότι είτε ο κάτοχος της τυχερής πεντάδας την έχασε, είτε δεν έχει δει τους αριθμούς και δεν ξέρει πως είναι νικητής είτε είδε λάθος τους αριθμούς και πέταξε την… τύχη του.

Για καλό και για κακό τσεκάρετε τις τσέπες και τα συρτάρια σας, αγαπητοί φίλοι και εάν έχετε παππούδες και γιαγιάδες στην Αιτωλοακαρνανία πάρτε τους τηλέφωνο να τους πείτε πόσο τους αγαπάτε και να τους ρωτήσετε διακριτικά εάν αγόρασαν λαχείο την πρωτοχρονιά.

Ο τυχερός λαχνός είναι αυτός της 18ης σειράς με τον αριθμό 29735 και κερδίζει 2.000.000 ευρώ. Ψαχτείτε.

Best of internet