Quantcast

Εγκεφαλικά μοίρασε το Milky Way στους χριστιανόπληκτους της Νίκης, ζητάνε κόψιμο της σειράς λόγω ανωμαλίας

Όχι και τόσο “υποκλίθηκε το Twitter” εκ μέρους τους

THE NERDSTREAM

16 Νοεμβρίου 2023

Αν για κάτι φημίζονται οι Έλληνες χριστιανοταλιμπάν φασιστοπατριώτες, φίλες και φίλοι, αυτό είναι η ψυχραιμία του. Κι αν δεν είναι επίδεξη ψυχραιμίας η αντίδραση του κόμματος Νίκη στην κυκλοφορία της νέας σειράς που προβάλλεται εδώ και λίγες βδομάδες στο MEGA, τότε δεν ξέρουμε τι είναι. Σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει, το Milky Way είναι μια μίνι σειρά για την ζωή μερικών εφήβων κοριτσιών και αγοριών στην ελληνική επαρχία του σήμερα, η οποία περιλαμβάνει πολλές και ρηξικέλευθες για την ελληνική TV queer αναπαραστάσεις.

Ε, μαντέψτε ποιος δεν γούσταρε καθόλου. Το κόμμα Νίκη έστειλε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μια μακροσκελή επιστολή με την οποία στοχοποιεί σειρές, ταινίες, εκπομπές και φυσικά trappers για εκμαυλισμό της ελληνικής νεολαίας, διαφθορά των ηθών και μίσος για την Ελλάδα μας. Και ζητάει φυσικά να κοπούν και να επιστρέψουμε σε μια αγνή εποχή του ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. Διαβάστε παρακάτω τα όσα ψύχραιμα γράψανε για το Milky Way, την ώρα που κατά τ’ άλλα το Twitter υποκλίνεται στην σειρά:

Προβάλλεται η παιδεραστία, η εκπόρνευση των ανήλικων νέων, καθώς και ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές πρακτικές αντίθετες προς την ανθρώπινη φυσιολογία και επικίνδυνες για τη σωματική υγεία. Προωθεί τον εκμαυλισμό των νέων παροτρύνοντας σε ακραίες αντικοινωνικές συμπεριφορές. Προτρέπονται οι νέοι έφηβοι να επιδιώκουν κατά προτεραιότητα την ικανοποίηση των παθών τους και να βάζουν σε δεύτερη μοίρα άλλες σημαντικότερες αξίες και ιδανικά, ώστε να διαφημίζονται αρνητικά πρότυπα βιοπορισμού καταστροφικά για τα παιδιά και τις οικογένειές τους και να προσβάλλεται βάναυσα ο θεσμός της οικογένειας.

Based. Και φυσικά δεν έμειναν στο Milky Way, αλλά ζητήσανε το κόψιμο πραγμάτων τόσο διαφορετικών όσο η σειρά Μάγισσα, το John Wick (!) που έπαιξε στο Star τις προάλλες, η εκπομπή Επί Τόπου του Νάσου Γουμενίδη και η θεατρική παράσταση Πράκτωρ 00Λεφτά του Μάρκου Σεφερλή (!!). Θα ήταν αρκετά αστεία αυτή η delulu αντίδραση απέναντι στις εθνομηδενιστικές στρατιές του Milky Way, του John Wick και του Μάρκου Σεφερλή, αν η Νίκη δεν είχε πάρει 200.000 ψήφους στις εκλογές του Ιούνιου. Βασικά οκ, και τώρα είναι αστείο.

Στο μεταξύ, δείτε εδώ την συζήτηση που κάναμε με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του Milky Way, Βασίλη Κεκάτο:

Best of internet