Quantcast

Milky Way: Αυτό είναι το πρώτο trailer για την επερχόμενη σειρά του του Βασίλη Κεκάτου

Φαίνεται καλό για τα ελληνικά δεδομένα, ετοιμάζεται να υποκλιθεί το Twitter

THE NERDSTREAM

1 Μαρτίου 2023

Πριν από 4 περίπου χρόνια, αν θυμάστε, ο Βασίλης Κεκάτος έγινε ο πρώτος Ελληνας σκηνοθέτης που κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα Καλύτερης Μικρού Μήκους Ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών με το Η Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Εμάς, έχοντας ήδη ταξιδέψει σε μεγάλα ξένα φεστιβάλ σαν το Σάντανς και το Λοκάρνο με την προηγούμενη μικρού μήκους ταινία του, το Η Σιγή των Ψαριών όταν Πεθαίνουν. Τώρα, ο σκηνοθέτης κάνει το μεγάλο βήμα του, αλλά όχι στη μεγάλη οθόνη.

Για την ακρίβεια, από πέρσι δούλευε πάνω σε μια τηλεοπτική σειρά, το πολυαναμενόμενο Milky Way, σε παραγωγή του MEGA και της Foss Productions. Η μίνι σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα μας ταξιδέψει σε μία ανώνυμη ορεινή πόλη, όπου θα παρακολουθήσουμε την ιστορία της 17χρονης Μαρίας που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια μέχρι που μένει έγκυος από τον Τάσο, το μεγαλύτερο σε ηλικία αγόρι της.

Η σειρά θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο τηλεοπτικό φεστιβάλ Series Mania, ενώ στην ελληνική τηλεόραση αναμένεται να προβληθεί τον Οκτώβριο του 2023 από το MEGA. Τσεκάρετε παρακάτω το πρώτο trailer από το ελληνικό Euphoria (;) και τα ξαναλέμε σύντομα:

Best of internet