Quantcast

Σχεδιάζεται reboot του αμερικάνικου The Office από τον δημιουργό του, χωρίς εμπλοκή Σεφερλή μέχρι στιγμής

Το ερώτημα βέβαια παραμένει ίδιο: ΓΙΑΤΙ;

THE NERDSTREAM

25 Σεπτεμβρίου 2023

Ώπα, μισό λεπτό, τι έγινε ρε παιδιά; Ακόμα δεν τέλειωσε οριστικά η απεργία των σεναριογράφων του Hollywood κι αρχίσαμε ήδη τις clickbait ειδήσεις για reboots αγαπημένων σειρών; Αφού χτες μαθεύτηκε πως η απεργία του Writers’ Guild of America οδεύει προς το τέλος της αφού διαφαίνεται μια συμφωνία με τα στούντιο στον ορίζοντα, σήμερα κυκλοφόρησε η είδηση πως έρχεται μια νέα εκδοχή του αμερικάνικου The Office στην αμερικάνικη τηλεόραση.

Στην αρχή, εμφανίστηκε ως φήμη σε διάφορες ιστοσελίδες και social media, η οποία έμοιαζε όντως με αναξιόπιστο clickbait, αλλά σταδιακά η πληροφορία άρχισε να εμφανίζεται και σε πιο legit ειδησεογραφικά μέσα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Independent, ο δημιουργός του The Office US (αλλά και συν-δημιουργός των King of the Hill και Parks and Recreation), Greg Daniels, σκοπεύει να αναβιώσει την σειρά 10 χρόνια μετά το φινάλε της το 2013.

Για την ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Daniels αφήνει υπόνοιες ή κάνει δηλώσεις σχετικά με την επιστροφή του The Office. Όπως και τις προηγούμενες φορές όμως, έτσι και τώρα συνεχίζει να μας φαίνεται μια *κακή* ιδέα που πολύ δύσκολα θα οδηγήσει σε κάτι ενδιαφέρον. Τουλάχιστον αν το έκανε ο Μάρκος Σεφερλής, όπως σχεδόν συνέβη πέρσι που τα memes παρά λίγο να γίνουν πραγματικότητα, τότε θα είχαμε ένα νοσηρό trash value. Τώρα μυρίζει απλά μιζέρια.

Τέλος πάντων, ίδωμεν, προς το παρόν κρατάμε μικρό καλάθι για την είδηση μέχρι να επιβεβαιωθεί από τον Daniels ή το NBC.

Best of internet