Quantcast

Τρία χρόνια μετά το Fleabag, η Phoebe Waller-Bridge επιτέλους επιστρέφει με νέα σειρά

Απλά πάρε τα λεφτά μας, mommy

THE NERDSTREAM

8 Μαρτίου 2022

Από το 2016 που η Phoebe Waller-Bridge συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως δημιουργός και πρωταγωνίστρια του Fleabag, η τηλεόραση έγινε ένα καλύτερο μέρος. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά: το Fleabag υπύρξε μια από τις καλύτερες σειρές των 10s κι η Waller-Bridge αναδείχτηκε σε sugar momma του σύγχρονου τηλεοπτικού πεδίου.

Έχοντας ήδη στις αποσκευές της ένα ωραιότατο Crashing και δημιουργώντας επίσης το εθιστικότατο Killing Eve, τα τελευταία χρόνια η Waller-Bridge έκανε μια γύρα στο Hollywood, παίζοντας στο Solo, βάζοντας το χέρι της στο σενάριο του No Time to Die και εσχάτως συμπρωταγωνιστώντας στο επερχόμενο Indiana Jones που θα δούμε το 2023.

Στο μεταξύ, ανυπομονούσαμε να τη δούμε μαζί με το έτερο τηλεοπτικό enfant terrible των τελευταίων χρόνων, τον Donald Glover, στο Mr. and Mrs. Smith το οποίο θα συνυπέγραφαν και θα συμπρωταγωνιστούσαν, αλλά οι δημιουργικές τους διαφωνίες οδήγησαν την Waller-Bridge σε αποχώρηση. Εδώ που τα λέμε, μοιάζουν με δύο αρκετά μεγάλα καλλιτεχνικά εγώ.

Και τώρα, το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline μας ενημερώνει πως η Waller-Bridge βρήκε επιτέλους το νέο της τηλεοπτικό πρότζεκτ. Ακόμα δεν ξέρουμε πολλά πράγματα, αλλά ξέρουμε πως το σπίτι της σειράς θα είναι η πλατφόρμα του Amazon Prime και πως τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του 2023. Για τα υπόλοιπα, περιμένουμε.

Best of internet