Quantcast

Τηλεοπτική σειρά Tomb Raider ετοιμάζει η mommy Phoebe Waller-Bridge

Αν δεν παίξει η ίδια την Lara Croft θα έχουμε πολύ κακό πρόβλημα

THE NERDSTREAM

1 Φεβρουαρίου 2023

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, πέρασαν κιόλας 4 χρόνια απ’ όταν τελείωσε το Fleabag της Phoebe Waller-Bridge, κι έκτοτε ανυπομονούμε να μάθουμε ποιο θα είναι το επόμενο πρότζεκτ που θα αναλάβει. Για κάποιο καιρό επρόκειτο να γράψει και να παίξει στο Mr. and Mrs. Smith μαζί με τον Donald Glover, αλλά τελικά παρα-ήταν καλό για να είναι αληθινό.

Τώρα μαθεύτηκε ότι η λατρεμένη Βρεταννίδα ανέλαβε την δημιουργία μας σειράς Tomb Raider για λογαριασμό του Amazon Prime, το οποίο λογικά ζήλεψε την video game adaptation επιτυχία του HBO Max με το The Last of Us. H Waller-Bridge λοιπόν θα είναι σεναριογράφος και παραγωγός, αλλά δυστυχώς απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα παίζει τον ρόλο της Lara Croft, γεγονός που μας λυπεί τα μάλα.

Κατά τ’ άλλα, η συμφωνία της δημιουργού με την Amazon απ’ ό,τι φαίνεται περιλαμβάνει και μια ακόμα σειρά που θα βασίζεται στο βιβλίο Sign Here της Claudia Lux, ενώ στο μεταξύ περιμένουμε να την δούμε να συμπρωταγωνιστεί φέτος και στο επερχόμενο Indiana Jones and the Dial of Destiny που καταφτάνει τον Ιούνιο.

Best of internet