Quantcast

Το reunion των Friends έχει trailer και πλησιάζει, αλλά δεν θα είναι αυτό που νομίζετε

Βασικά δεν ξέρουμε τι νομίζετε, αλλά κανονικό επεισόδιο ΔΕΝ θα είναι

THE NERDSTREAM

14 Μαΐου 2021

Πριν από έναν χρόνο και κάτι, πριν η ζωούλα μας κατακτηθεί από τον δυνάστη που λέγεται covid, έσκασε η μεγάλη είδηση. Μετά από χρόοονια φημών, false alarms, clickbait τίτλων και ευσεβών πόθων, τα Friends ανακοίνωσαν πως πρόκειται να κάνουν μια σπέσιαλ επιστροφή στη μικρή οθόνη 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Όλα ξεκίνησαν ως εξής. Τα Friends έπαιζαν στο Netflix μέχρι τώρα, αλλά σύντομα θα μεταφερθούν στη νέα streaming πλατφόρμα του HBO, το οποίο δεν έχασε την ευκαιρία να προωθήσει το νέο προϊόν του (που του κόστισε για 425 εκατομμύρια δολάρια) κι έτσι κανόνισε ένα ωραιότατο reunion. Τελικά αποφασίστηκε να φτιαχτεί ένα “unscripted reunion special”, δηλαδή όχι ένα νέο επεισόδιο αλλά μια τηλεοπτική εκπομπή, ουσιαστικά, όπου οι πρωταγωνιστές της σειράς, όπως και οι δημιουργοί David Crane και Marta Kaufman, θα ανταλλάσσουν αναμνήσεις.

Το special έχει τον τίτλο Friends: The Reunion, ή εναλλακτικά The One Where They Get Back Together, αλλά εμείς σας προειδοποιήσαμε: μην περιμένετε κανονικό επεισόδιο. Καθώς λοιπόν το περιμένουμε σε δυο βδομάδες από τώρα, στις 27 Μαΐου, στο HBO Max, τσεκάρετε και το trailer που κυκλοφόρησε χτες:

Κι αν θέλετε να δείτε τι έξτρα καλεσμένους θα έχει το special, ρίξτε μια ματιά εδώ:

Best of internet