Quantcast

Τον συνήθη ύποπτο Πίτερ Τζάκσον γλυκοκοιτάζει η Amazon για το τηλεοπτικό Lord of the Rings

Με 1 δις μπάτζετ κάνεις περίπου ό,τι θες εδώ που τα λέμε

THE NERDSTREAM

9 Μαΐου 2018

Όπως πιθανόν να έχετε πάρει είδηση, αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες, το Lord of the Rings ετοιμάζεται να εισβάλλει ξανά στις οθόνες μας το επόμενο διάστημα. Ο βασικός λόγος είναι προφανώς ότι τελειώνει το Game of Thrones το ογκώδες έργο του Τόλκιν προσφέρεται κάλλιστα για πάμπολλες σεζόν, συγκινήσεις και φράγκα για τους επίδοξους δημιουργούς της νέας τηλεοπτικής σειράς. Το εντυπωσιακό, βέβαια, είναι το γεγονός πως ακούγεται ότι η Amazon ετοιμάζεται να ξοδέψει ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο δολάρια για να πραγματοποιήσει το πρότζεκτ.

Με βάση τη συμφωνία που έχει κάνει λοιπόν η Amazon με τους κατόχους των δικαιωμάτων, η παραγωγή πρέπει να ξεκινήσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, οπότε λογικό είναι να υπάρχει μια βιασύνη στο ζήτημα της εύρεσης των κατάλληλων συντελεστών. Ενώ λοιπόν μέχρι στιγμής δεν είχαμε ακούσει να παίζουν ονόματα για τη νέα σειρά Lord of the Rings, τώρα το ενημερωμένο και γενικά αξιόπιστο website The One Ring αναφέρει πως έχει επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι ο Πίτερ Τζάκσον (σκηνοθέτης της προηγούμενης κινηματογραφικής τριλογίας και των The Hobbit) είναι μέσα στους επικρατέστερους.

Παρόλο που μας λέει ότι υπάρχουν πολλά ονόματα γνωστών σεναριογράφων, σκηνοθετών και showrunners στη λίστα, δεν γίνεται αναφορά σε κανέναν άλλο πέρα από τον Τζάκσον. Προφανώς, αμέτρητοι ήταν αυτοί που θα ψηνόντουσαν τρελά να αναλάβουν έναν από αυτούς τους ρόλους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον δημιουργό του Sense8J. Michael Straczynski, ο οποίος δήλωσε ότι θα έδινε μέχρι κι έναν πνεύμονα προκειμένου να δουλέψει στη σειρά.

Πάντως, με 1 δις budget και το νεο-αποκτηθέν hype για high fantasy σειρές μετά την blockbuster τηλεοπτική επιτυχία του Game of Thrones εκτιμούμε ότι η Amazon δεν θα δυσκολευτεί και ιδιαίτερα να βρει ικανούς πλην πρόθυμους συντελεστές για την νέα εκδοχή του Lord of the Rings.

Best of internet