Quantcast

Αδίστακτος George R.R. Martin δηλώνει μετανιωμένος που η σειρά πέρασε τα βιβλία, υπόσχεται διαφορετικό φινάλε

ΟΧΙ ΠΑΤΕΡ, ΜΗ ΜΑΣ ΡΑΓΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΟ

THE NERDSTREAM

28 Ιουνίου 2021

Ρε, πραγματικά, φτάνει, λυπήσου μας ρε γέρο, μη μας πληγώνεις άλλο. Ήδη έχουν περάσει 2 χρόνια από το φινάλε του Game of Thrones και σιγά σιγά αρχίζουμε να ξεπερνάμε το τραύμα, αλλά ο George R.R. Martin εκεί, επιμένει να μας τραβάει ξανά στον βούρκο του πόνου.

Φυσικά, σε περίπτωση που είχατε καταφέρει να το ξεχάσετε, να θυμίσουμε ότι τα βιβλία A Song of Ice and Fire υποτίθεται πως θα συνεχιστούν με το προτελευταίο The Winds of Winter που γράφεται εδώ και περίπου 2000 χρόνια. Στο μεταξύ, σε νέα του συνέντευξη με το PBS, ο GRRM μίλησε εκ νέου για το μπερδεγουέη μεταξύ των βιβλίων και της σειράς του HBO.

Πιο αναλυτικά, μας λέει πως έχει μετανιώσει το γεγονός ότι η πορεία της σειράς πέρασε αυτήν των βιβλίων, παρόλο που είχε ένα προβάδισμα 5 τόμων όταν το Game of Thrones ξεκίνησε το 2011, λέγοντας πως πίστευε ότι δεν θα τον προλάβουν. Βέβαια, δεν παραλείπει να προσθέσει πως το φινάλε των βιβλίων, δηλαδή το A Dream of Spring, θα έχει ένα διαφορετικό φινάλε από εκείνο της σειράς, χωρίς όμως φυσικά να προσδιορίζει τι και πώς. Λογική κίνηση μάρκετινγκ, άλλωστε.

Σε κάθε περίπτωση, να θυμίσουμε ότι ο ίδιος έχει κλείσει ήδη νέα συμφωνία με το HBO για καμιά 30ρια prequels και spinoffs, οπότε μην περιμένετε να τελειώσουν τα βιβλία όσο είμαστε εν ζωή.

Best of internet