Quantcast

Δυο χρόνια θα περιμένουμε για νέα σεζόν House of the Dragon, πάνω που εθιστήκαμε ξανά στην φάση

Καθόλου κουλ εκ μέρους σου, HBO

THE NERDSTREAM

1 Νοεμβρίου 2022

Αλήθεια, καλά δεν ήμασταν μέχρι τώρα; Κάναμε αμάν να ξεπεράσουμε το τραύμα του φινάλε Game of Thrones, μας πήρε καιρό να επουλωθούμε και να ξεχάσουμε, και όπως ήταν φυσικό δυσκολευτήκαμε να εμπιστευθούμε ξανά από την αρχή μια σειρά βασισμένη στο A Song of Ice and Fire του George R.R. Martin. Έτσι, αρχικά ήμασταν επιφυλακτικοί απέναντι στο House of the Dragon, το prequel του οίκου Targaryen που εγκαινίασε τα GoT spinoffs μέσα στο καλοκαίρι. Βδομάδα με τη βδομάδα όμως η σειρά μας κέρδιζε, χωρίς αυτό να αναιρεί ότι σε πολλά πράγματα είναι απλή ανακύκλωση βέβαια.

Κι ενώ το κλείσιμο του τελευταίου επεισοδίου μας άφησε με ένα cliffhanger *ΝΑ* (σε μέγεθος κεφαλιού ενήλικου δράκου), τώρα μαθαίνουμε πως δεν πρόκειται να δούμε νέα σεζόν μέσα στο 2023. Για την ακρίβεια, ο επικεφαλής του HBO ονόματι Casey Bloys αποκάλυψε πως ο δεύτερος κύκλος του HotD θα πρέπει να αναμένεται σε περίπου δύο χρόνια από τώρα, δηλαδή κάπου μέσα στο 2024. Με άλλα λόγια, μπορεί η σειρά να επανέφερε το ραντεβού της Δευτέρας πρωί που κάνουμε ζιγκ ζαγκ ανάμεσα στα spoilers, αλλά μην περιμένετε να επαναφέρει και το αυστηρό ετήσιο ραντεβού του GoT.

Κατά τ’ άλλα, ο Bloys κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά το επόμενο spinoff στον κόσμο του Westeros, αλλά μετά και την επιτυχία του House of the Dragon κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσει πολύ να έρθει.

Best of internet