Quantcast

Δελτίο στοιχήματος για το ποιος θα ζήσει στο Game Of Thrones μοίρασε αφεντικό στους εργαζόμενους

500 δολάρια στον Tyrion Lannister από εμάς, ευχαριστούμε

THE NERDSTREAM

24 Ιανουαρίου 2019

Ότι το Game of Thrones ενώνει όλο τον κόσμο το γνωρίζαμε καλά, αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι μπορεί να ενώσει μέχρι και εργαζόμενους και αφεντικά. Οκ, δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε αν το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρθηκε στο Reddit θα είναι η αρχή του τέλους για την πάλη των τάξεων, όμως αν μη τι άλλο, η δημοφιλής σειρά κατάφερε να συμφιλιώσει ένα χώρο εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ένας άντρας ονόματι Max στο Reddit, το αφεντικό του ξεκίνησε κανονική στοιχηματική φάση για την τελευταία σεζόν του GoT. Όπως έγραψε ο Max:

«Το αφεντικό μου έφτιαξε ένα δελτίο στοιχήματος για το GoT για όλους τους οπαδούς της σειράς στη δουλειά. Νιώθω ότι τα συμπληρώνουμε όπως ο κόσμος συμπληρώνει αποτελέσματα για στοιχήματα στο Τσου Λου.»

Το εν λόγω διάγραμμα περιέχει μια στήλη με διάφορους χαρακτήρες και δίπλα στο όνομα του καθενός υπάρχουν τρία πεδία: Ένα λέει «ζωντανός», ένα λέει «νεκρός» και ένα λέει «γίνεται White Walker». Για να μπουν στο pool οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρώσουν 10 δολάρια και  να μαρκάρουν μια επιλογή δίπλα σε κάθε όνομα, σύμφωνα με τα παραπάνω.

Δείτε την εικόνα:

Μια σωστή πρόβλεψη κερδίζει ένα βαθμό, αν όμως οι συμμετέχοντες κάνουν λάθος σε μια πρόβλεψη για το αν κάποιος χαρακτήρας θα γίνει white walker, χάνουν έναν πόντο. Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν παραδώσει τα δελτία τους μέχρι τις 13 Απρίλη, καθώς όπως γνωρίζουμε όλοι (και δε μας αφήνει να ξεχάσουμε το HBO), το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν σκάει στις 14 Απρίλη.

Όπως εξήγησε ο Max, «κάμποσα άτομα στη δουλειά μου είναι μεγάλοι οπαδοί και σχεδιάσουμε να παρακολουθήσουμε τουλάχιστον ένα επεισόδιο όλοι μαζί». Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει τρομερό potential, είτε είστε οπαδός του GoT είτε αυθεντικός αλογομούρης σαν τον κύριο Αυγολέμονο.

Σε κάθε περίπτωση, o συνδυασμός αίματος, σπέρματος, δράκων και τζόγου ακούγεται από τα πιο ανίερα και συναρπαστικά πράγματα που έχουμε ακούσει.

 

Best of internet