Quantcast

Κάποιος έφτιαξε τα πιο μερακλίδικα horror action figures του κόσμου, και τα θέλουμε όλα δικά μας

Πάντα θέλαμε να παίξουμε με την σατανική κατσίκα του The VVitch

THE NERDSTREAM

9 Οκτωβρίου 2018

Συμβαίνει μερικές φορές, αγαπητοί αναγνώστες κι αγαπητές αναγνώστριες, να σκρολάρουμε στα social media. Δεν ξέρουμε αν συμβαίνει και σε σας, αλλά τυχαίνει λοιπόν, κατά τη διάρκεια αυτού του σκρολαρίσματος, να πέφτει το μάτι μας πάνω σε πράγματα που μας γαργαλάνε το ενδιαφέρον. Ίσως είναι αυτή η φιλοσοφία των μέσων γενικά, δεν θέλουμε να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Κάτι τέτοιο, λοιπόν, πάθαμε και σήμερα. Καθώς σκρολάραμε, συναντήσαμε ένα ζουμερό ποστ από την πολυ-αγαπημένη μας σελίδα με τον τίτλο Cinema Horror, mon amour, το οποίο περιείχε μια ντουζίνα από τα πιο μερακλίδικα και καλτ action figures ταινιών τρόμου που έχουμε δει ποτέ. Γιατί ποιος δεν θέλει πάνω στο γραφείο του την σατανιάρα κατσίκα του The VVitch; Το κομμένο κεφάλι του Hereditary; Την ευχάριστη ηλικιωμένη κυρία του Shining;

Με την πολύτιμη βοήθεια μιας μηχανής αναζήτησης στον παγκόσμιο ιστό, βρήκαμε τελικά ότι αυτές οι φιγούρες ανήκουν στο Readful Things και, δυστυχώς, είναι sold out. Δεν πειράζει όμως, θα συνεχίζουμε να πατάμε F5 για τους επόμενους μήνες μέχρι να ξαναγίνουν διαθέσιμα τα action figures και δεν θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως, μην τυχόν και μας τα προλάβετε.

Μέχρι τότε, χαζέψτε με την ησυχία σας:

Best of internet