Quantcast

Ερήμην παντρεμένοι εδώ και 26 χρόνια είναι μάλλον η Γουαϊνόνα Ράιντερ κι ο Κιάνου Ριβς

Ο γάμος τους στον Δράκουλα του Κόπολα ενδέχεται να ήταν και κανονικός

THE NERDSTREAM

20 Αυγούστου 2018

Θυμάστε τον Δράκουλα του Φράνσις Φορντ Κόπολα από το μακρινό, πια, 1992; Αν όχι, να σας θυμίσουμε ότι η υπέροχη αυτή η ταινία που διασκεύασε κι αυτή με τη σειρά της το κλασικό μυθιστόρημα του Μπραμ Στόκερ περιείχε, μεταξύ άλλων, τους Γκάρι Όλντμαν, Άντονι Χόπκινς, Κιάνου Ριβς και Γουαϊνόνα Ράιντερ. Οι δύο τελευταίοι, λοιπόν, νεότατοι και γοητευτικότατοι τότε, είχαν μια σκηνή γάμου στην ταινία. Για την ακρίβεια, μιλάμε γι’ αυτήν τη σκηνή:

Τώρα λοιπόν, 26 χρόνια μετά, οι Ράιντερ και Ριβς ετοιμάζονται να συμπρωταγωνιστήσουν στην επερχόμενη ρομαντική κωμωδία Destination Wedding. Μιλώντας με το Entertainment Weekly επ’ αφορμής της ταινίας, η Ράιντερ εξομολογήθηκε κάτι αρκετά αλλόκοτο για τον Δράκουλα του Κόπολα. Σύμφωνα με την ίδια, στην σκηνή του γάμου τους στην ταινία, ο Κόπολα έφερε έναν πραγματικό Ρουμάνο ορθόδοξο παπά κι εκείνος πραγματοποίηση κανονικά ολόκληρη τη διαδικασία του γάμου μπροστά στην κάμερα.

Κατ’ επέκταση, η Ράιντερ θεωρεί πως, μάλλον, είναι ακόμα παντρεμένοι από τότε. Βέβαια, ο Ριβς δεν έμοιαζε να θυμόταν και ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες από τότε, αλλά η ίδια τον επιβεβαίωσε πως το γύρισμα έγινε στις 14 Φεβρουαρίου και αμφότεροι απάντησαν “δέχομαι” κατά την διαδικασία του γάμου. ΟΚ, ενδέχεται πάντως ο γάμος τους να ισχύει νομικά αποκλειστικά εντός της ρουμάνικης επικράτειας, ή ενδέχεται επίσης η Ράιντερ να θυμάται ό,τι να ‘ναι γιατί είναι τέτοια τύπισσα γενικά και την αγαπάμε πολύ γι’ αυτό.

Κατά τ’ άλλα, το Destination Wedding κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου κι αυτό είναι το επίσημο trailer της ταινίας:

Best of internet