Quantcast

Το Cyberpunk 2077 καταφθάνει με επίσημο launch trailer, Keanu Reeves και πιθανώς Elon Musk

Το τελευταίο μάλλον έτσι για μια έξτρα πικάντικη γεύση δυστοπίας

THE NERDSTREAM

9 Δεκεμβρίου 2020

Η αναμονή έφτασε σχεδόν στο τέλος της, φίλες και φίλοι. Αύριο, 10 Δεκεμβρίου, το Cyberpunk 2077, ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα games όλων των εποχών, ετοιμάζεται να σκάσει μύτη για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Xbox One και PS4. Μετά την τεράστια επιτυχία του The Witcher 3: Wild Hunt, η CD Projekt έβαλε στόχο να ταράξει και πάλι τα νερά του gaming με ένα open-world action-adventure παιχνίδι σε δυστοπικό φουτουριστικό περιβάλλον.

Κι ενώ ήδη οι κριτικές ήταν αποθεωτικές και τα pre-orders είχαν πάρει φωτιά, χτες η CD Project κυκλοφόρησε το οριστικό launch trailer που μας δείχνει τον V, κεντρικό χαρακτήρα του παιχνιδιού και παράνομο μισθοφόρο που κυνηγάει το εμφύτευμα που αποτελεί κλειδί της αθανασίας. Τσεκάρετε το trailer, λοιπόν, το οποίο φυσικά περιέχει και Keanu Reeves.

Στο μεταξύ, υπήρξαν φήμες ότι ένας εκ των χαρακτήρων που εμφανίζονται είναι ο Elon Musk αυτοπροσώπως, ο τραμπαρίφας τζίνιους super-villain του 21ου αιώνα:

Τελικά, πιο αξιόπιστες πηγές λένε ότι αυτός δεν είναι ο Elon Musk, αλλά υπάρχει ακόμα ισχυρή πιθανότητα να εμφανιστεί στο παιχνίδι. Εξάλλου, όχι μόνο θα έχει ρόλο σε αυτό η τρελιάρα σύντροφός του και cyber-pop σταρ Grimes, αλλά κι ο ίδιος είχε στο παρελθόν ζουμερό νταραβέρι με το Cyberpunk 2077:

Best of internet