Quantcast

H Sony προσπαθεί να ανεβάσει trailer στο YouTube, τελικά ανεβάζει κατά λάθος ολόκληρη ταινία

Με αποτέλεσμα 11,000 άτυχοι να δουν το Khali the Killer

THE NERDSTREAM

4 Ιουλίου 2018

Πραγματικά, συμβαίνουν αυτά. Δείχνουμε την αμέριστη κατανόησή μας. Είναι Τρίτη, δηλαδή σχεδόν Δευτέρα, λίγο να μην έχεις προλάβει να πιεις καφέ, λίγο να ξενύχτησες χτες βράδυ – εύκολα γίνεται η στραβή. Αυτό έπαθε και η Sony, μιας και χτες επιχείρησε να ανεβάσει το trailer της ταινίας Khali the Killer στο YouTube, αλλά τελικά την ανέβασε ολόκληρη.

Η ταινία λοιπόν, η οποία μοιάζει εξαιρετικά κακή (αποσπώντας ήδη στο IMDb την εξαιρετική βαθμολογία 3,5 στα 10), έμεινε online για 6 ώρες και πρόλαβε να μαζέψει 11.000 μερακλίδικα views από ανθρώπους που έκατσαν να την δουν ολόκληρη σε 480p μιας και δεν ήταν διαθέσιμη σε HD. Φυσικά μετά κατέβηκε, αλλά τα screenshots έμειναν για να περάσει το περιστατικό στην ιντερνετική αιωνιότητα:

Προφανώς, τα τσακάλια του διαδικτύου αμέσως έσπευσαν να ξεσκεπάσουν την συνωμοσία της Sony με σκοπό το viral marketing της ταινίας, η οποία ήταν ήδη διαθέσιμη σε DVD και θεωρητικά αναμένεται να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες μέσα στον Αύγουστο. Παρόλο που θα ήταν παραλογισμός να ήταν σκόπιμη κίνηση το ανέβασμα, η αλήθεια είναι πως παραμένει πρακτικά μυστηριώδες το πώς κατάφεραν να κάνουν κάτι τέτοιο. Δεν ψυλλιάστηκε κανείς τίποτα με το πόση ώρα έπαιρνε το upload;

Πολλά και μεγάλα τα ερωτήματα φίλοι και φίλες, άφαντες οι απαντήσεις. Τουλάχιστον καμιά φορά τέτοια σκηνικά μπορούν να κάνουν τον λαό πραγματικά χαρούμενο.

Best of internet