Quantcast

Όλα όσα ξέρουμε για το PlayStation 5, τώρα που μαθεύτηκε η τιμή και ξεκίνησαν τα pre-orders

Πάνω στην ώρα για την επόμενη καραντίνα

THE NERDSTREAM

18 Σεπτεμβρίου 2020

Λιγουρεύεστε PlayStation 5; Ψάχνεστε να πουλήσετε ζωτικά όργανα; Γλυκοκοιτάζετε το παγκάρι; Αναζητάτε τρόπους να περάσετε την επόμενη καραντίνα που διαφαίνεται στον ορίζοντα; Η Sony προφανώς έχει την απάντηση σε όλα. Πίσω στον Ιούνιο, έστησαν ένα μεγάλο event με τον τίτλο The Future of Gaming και μας έδειξαν για πρώτη φορά το PlayStation 5. Τώρα, στις 16 Σεπτεμβρίου, η Sony έκανε ένα 45λεπτο stream και μας έδωσε τις τελευταίες πληροφορίες λίγο πριν την κυκλοφορία του. Μετά τις νεότερες αποκαλύψεις για το PS5, λοιπόν, μαζεύουμε όμορφα και νοικοκυρεμένα τι ξέρουμε μέχρι τώρα για τη νέα κονσόλα.

Πότε έρχεται;

Η κονσόλα θα κάνει την πρεμιέρα της 12 Νοεμβρίου στον ανεπτυγμένο κόσμο, αλλά εδώ στα μέρη μας θα φτάσει με την ατμομηχανή στις 19 Νοεμβρίου με το καλό.

Πόσο θα κάνει;

Η Sony ανακοίνωσε χτες τις τιμές της νέας κονσόλας, οι οποίες θα είναι στα 499 και 399 ευρώ για PlayStation 5 και PlayStation 5 Digital αντίστοιχα. Επίσης, μαθαίνουμε ότι τα χειριστήρια θα κάνουν 69 ευρώ.

Πότε μπορώ να το παραγγείλω;

Τώρα! Για την ακρίβεια, από χτες ξεκίνησαν επισήμως οι προπαραγγελίες για τις νέες κονσόλες σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα.

Τι παιχνίδια θα έχει;

Υπάρχουν ήδη διάφοροι επιβεβαιωμένοι τίτλοι, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν τα Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls remake και Devil May Cry 5 Special Edition. Στο βάθος όμως, δηλαδή το 2021, διαφαίνονται επίσης νέο Final Fantasy, νέο Resident Evil και κυρίως νέο God of War.

Γιατί είναι σαν ανάποδο γαμώτο;

Ερώτημα. Από τις μέχρι στιγμής έρευνές μας, δεν προκύπτει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο το PS5 με κάτι ανάμεσα σε prop από επεισόδιο Black Mirror και ολυμπιακό ακίνητο που σχεδίασε ο Καλατράβα πέρα από τον προφανή. Για να λυσσάξει το ίντερνετ με memes:

Best of internet