Quantcast

Ο Bill Haverchuk λέει ένα γενναίο Ούτε Καν στο ενδεχόμενο αναβίωσης του Freaks and Geeks

Ο ηθοποιός Martin Starr έχει ένα πρόβλημα με τα μανιώδη reboots παλιών σειρών

THE NERDSTREAM

1 Ιουνίου 2018

Ας ξεκινήσουμε με μια αυταπόδεικτη αλήθεια. Το Freaks and Geeks ήταν ένα μικρό αριστούργημα. Μικρό, αλλά αριστούργημα. Η αδικοχαμένη σειρά των Paul Feig και Judd Apatow, η οποία πάντα δικαίως φιγουράρει στην κορυφή με τις λίστες καλύτερων κομμένων σειρών, ήταν ένα ορόσημο που δεν κατάφερε να αποκτήσει αρκετό κοινό στην εποχή του, αλλά στη συνέχεια λατρεύτηκε παράφορα και εκτίναξε τις καριέρες των δημιουργών της και των πρωταγωνιστών Jason Segel, Seth Rogen και James Franco.

Καθώς λοιπόν, αν το έχετε παρατηρήσει, η νοσταλγομανία του χόλιγουντ και της αμερικάνικης τηλεόρασης έχει βάλει στόχο να αναβιώσει/ξεζουμίσει τα πάντα (με τα 90s να παίρνουν σειρά σιγά-σιγά), τα τελευταία χρόνια έχουμε δει σειρές να κάνουν reunions (όπως τα Arrested Development, Murphy Brown και Roseanne) και άλλες να το συζητάνε έντονα σαν ενδεχόμενο (όπως τα Parks and Recreation και The Office). Ε, προφανώς η κουβέντα έχει πάει και στο Freaks and Geeks – κι ο ίδιος ο Apatow έχει δηλώσει ότι ναι γιατί όχι.

Ο Martin Starr βέβαια, ο αγαπημένος μας Bill από την σειρά, έχει μια ελαφρώς διαφορετική γνώμη. Ο ηθοποιός που αργότερα έγινε γνωστός μέσα από το Silicon Valley (και είχε ίσως τον καλύτερο guest ρόλο του Community) εμφανίστηκε στο πάνελ του TheWrap και λίγο-πολύ δήλωσε ότι ένα πιθανό reboot του Freaks and Geeks θα ήταν μια μαλακία και μίση. Δεν θα σας πούμε καν περισσότερα, δείτε το σύντομο βίντεο και απολαύστε το λουτρό αλήθειας:

Best of internet